İnsignia atacımda recoro koltuk var koltuk ısıtma ve soğutma özelliği var soğutma çalısıyor fakat ısıtmaya bastığımda her iki koltuk ısıtma yapmafan 10-15 saniye içinde kapanıyor daha önce başına gelen ve çözümünü bilen varmı aracı yeni aldım ısı sensöründen dolayıda olabilirmi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Koltuk ısıtma
Collapse
X
-
içerisindeki ısınan ped bozulmuştur. rezistans telleri çok hassas oluyor, genellikle koltuklara ayakla dizle baskı uygulamadan kaynaklanıyor, kısa devre söz konusu olabilir.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
-
sırtlarla oturak yeri birleşik hattır. hattın bir yerinde kısa devre var ise, ya da sigortası yanmış olabilir, ısı vermeyi kesecektir. sigorta kutusundan başlayarak kontrollerinize devam edebilirsiniz.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: esesliw View Postİnsignia atacımda recoro koltuk var koltuk ısıtma ve soğutma özelliği var soğutma çalısıyor fakat ısıtmaya bastığımda her iki koltuk ısıtma yapmafan 10-15 saniye içinde kapanıyor daha önce başına gelen ve çözümünü bilen varmı aracı yeni aldım ısı sensöründen dolayıda olabilirmi?insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
honda accord 2.4 Executive...
Yorum
-
Arkadaşlar Merhaba,
Benim aracımda deri koltuk var, koltuklarda ısıtma ve soğutma var, arkadaşın bahsettiği konu bende de oldu yalnız şu şekilde oldu;
Arızaları;
Şoför koltuğu oturma yeri çalışıyor sırt yeri çalışmıyor.
Yan yolcu koltuğu düğmeye basınca bir süre sonra düğme kapanıyor ve ısıtma çalışmıyor.
Bugün döşemeciye bıraktım, şoför koltuğu arka kısım bağlantıları kopmuş, bu demek oluyor ki diğer arkadaşın dediği gibi seri bağlantı şeklinde bağlı değil, bağımsız çalışabiliyor. bunu lehim yapıp çözdüler.
Asıl mesele diğer yan koltukta, bunu söküp bakmışlar ve kopuk falan yok, elektriksel başka bir sorun olabilir dediler.
Şuan araştırmaya devam edeceğim, çözen olursa veya ben çözersem burada paylaşalım lütfen.
Yorum
Yorum