Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2009 Insignia 2.0 CDTI | Sorular

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2009 Insignia 2.0 CDTI | Sorular

Değerli arkadaşlar,

Öncelikle hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım.

2009 model insignia 2.0 cdti cosmo almanın arefesindeyim. Araç 140 bin km'de. Bir opel servisi bu model de yatak sarma problemlerinin yaşandığından bahsetti.

Tecrübelerinizi dinlemek isterim.

Teşekkürler.

Hoşgeldiniz

Evet özellikle yazılım yapılan araçlarda bir kaç tane duymuştum ama bu oransal olarak bakıldığında çok yüksek değil ama alacağınız aracın bakımlarının düzğün yapılıp yapılmadığını araca yazılım yapılmadığını iyi araştırın birde bu tür arızalar erken km lerde çıkar sizin baktığınız 140 binde imiş 100 binden sonra yazılım yapılmadıysa sorun çıkarmaz ümidi ile bakıbilir ama dediğim gibi ikinci el araç her zaman süprizlere açıktır.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
      Hoşgeldiniz

Evet özellikle yazılım yapılan araçlarda bir kaç tane duymuştum ama bu oransal olarak bakıldığında çok yüksek değil ama alacağınız aracın bakımlarının düzğün yapılıp yapılmadığını araca yazılım yapılmadığını iyi araştırın birde bu tür arızalar erken km lerde çıkar sizin baktığınız 140 binde imiş 100 binden sonra yazılım yapılmadıysa sorun çıkarmaz ümidi ile bakıbilir ama dediğim gibi ikinci el araç her zaman süprizlere açıktır.
      bu bakımlarla ilgili bir durum mu? kronik mi?

Yorum

Ben aracimi 174 binde satin almistim. Gecmisini de acikcasi iyi bilmiyordum. Ancak detayli expertizde motor oldukca iyi durumda cikmisti. Ama maalesef birgun ansizin 184 binde aracim motoru kilotledi ve motor yaptirmak zorunda kaldim.
        2011 Sport Tourer 2.0 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: thejustice View Post
          Değerli arkadaşlar,

Öncelikle hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım.

2009 model insignia 2.0 cdti cosmo almanın arefesindeyim. Araç 140 bin km'de. Bir opel servisi bu model de yatak sarma problemlerinin yaşandığından bahsetti.

Tecrübelerinizi dinlemek isterim.

Teşekkürler.
          Sanırım alacağınız aracı biliyorum

Yorum

İşleniyor...
          X