Öncelikle herkese merhaba. Dün İnsignia ailesine katıldım ama pişman oldum. 1.6T 2010 model cosmo paket bir araç aldım. Ekspertizde hiçbir sorun çıkmadı. Aracı aldıktan sonra yolda gelirken birden araç hararet yaptı. Suyunun eksik olduğunu gördük. Üzerine su ekledik. Sonra hızlanmalarda kesik kesik gazlama oldu. Doğru düzgün hızlanmıyor araç. Daha sonra akşam bindiğimde aracı servise götürün yazısı çıktı ekranda. 3. Vitese geçtikten sonra titreme ve gaz yememe vardı. Bugün de işten gelirken birden ABS arıza lambası ve çekiş kontrol lambası yandı. Eve zor attım kendimi. Yani 24 saat geçmeden birsürü farklı arızayla karşılaştım. Aracı aldığıma sevinemedim bile. Paylaşmak istedim sizinle de. Yardımlarınızı bekliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni aldığım araçta yaşadığım sorunlar.
Collapse
X
-
Geçmiş olsun, aklıma gelen eğer aracınız LPG li ise su eksiltme LPG tesisatından kaynaklanabilir. Gaz yememe ve LPG konuları ile ilgili nalbantoglu ile irtibata geçmeni tavsiye ederim.2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800
- Beğenmeler 1
-
Evet aracım LPG’li ama aracı aldığım kişi LPG ayarının olmadığını söylediği için benzinde geldik. Özellikle benzinde hızlanırken kesik kesik hızlanma yaşadım. Yarın gaz ayarı için gideceğim. İnşallah düzelir birşeyler çünkü hergün başka bir arıza görmek insanı tedirgin ediyor. Teşekkür ederim ilginiz için.
Yorum
-
Öncelikle geçmiş olsun bahsettiğiniz sorunlar bir anda çıktığını düşünmüyorum kontrol eden ekspertiz neyi kontrol etmiş kaporta yımı
Insigniada Lpg ayarını herkes yapamıyor bu yüzden arabaya zarar veriyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Teşekkür ederim. Ekspertiz gerçekten çok uğraşmıyor. Önemli arızalar çıkmıyor ekspertizde. Zaten aracı aldığım kişi bulunduğu yerde usta olmadığı için LPG ayarını yaptıramadığını söyledi. Ben sadece çok ağır bir arızası olmasın diye uğraşıyorum. İnanın arabayı aldığıma sevinemedim bile. İnşallah yarın gaz ayarından sonra bir miktar düzelme olur da araca ısınırım.
Yorum
-
satıcının lpg ayarı yok benzinle gidelim demesi bile başlı başına sorun. ayar ne kadar kötü olsada aracın lpg ile yürüyebilmesi lazım. Benzinde de gaz yememe yapması motorda sıkıntı ya da en iyi ihtimalle yakıt ve ateşleme sisteminde arıza olduğu izlenimi verdi. satıcı size kusurları söylemeyip ayıplı mal satmış ise ikinci el olması farketmez dava açıp paranızı ve masrafları alma hakkınız var, bu işlem için zaman aşımı 2 yıl.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Geçmiş olsun. Ben de satıcının ifadesinin şüpheli olduğunu düşünüyorum. İnşallah basit bir sorundur.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Geçmiş olsun. Aracı almadan sürüş yapmış mıydınız? O kısa sürüş o kadar önemli ki; maalesef kimse bunu önemsemiyor/gündeme getirmiyor ama kısa bir sürüşle araçla ilgili ciddi fikir sahibi olabiliyorsunuz. Ekspertiz kadar önemli bir işlem olduğunu düşünüyorum.
(15 sene kadar önceydi, kazasız bir Peugeot'yu almayı düşünüyordum; araçla kısa bir sürüş yaptım ve frenleri, debriyaj pedalı ve vites kolunda ciddi eskime belirtileri farkettim. Aracın km'si düşük olmasına rağmen kötü kullanıldığı ve hırpalandığı o kadar belliydi ki, anında vazgeçip ayrıldım.)
Yorum
-
Teşekkür ederim. Evet aracı almadan önce uzun bir sürüş yaptım hem LPG hem benzinde. Herhangi bir rahatsızlık hissetmedim. Araç çok güzel ivmeleniyordu. Araç sahibi emniyet mensubuydu. Bugün aracı LPG ayarı için götürdüm. Beyin değişti. Çok şükür tekleme sorunu ortadan kalktı. Diğer ufak tefek sorunları da yavaş yavaş hallederim inşallah. Görüşleriniz,yorumlarınız ve önerileriniz için hepinize çok teşekkür ederim. İyi ki bu forum var. Aklımdaki birçok sorunu buradan giderdim.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
hayırlı olsun aracınız inşallah çözersiniz ama satıcı sizi açık ve net şekilde bilgilendirmemiş. ayıpların üstünü kapatmış. yapmanız gereken aracı iyi bir opel servisine göstermeniz. her ne kadar lpg sorunu gibi görünsede detaylı bir opel ustası elinden geçirin1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: TuranKağan View PostTeşekkür ederim. Evet aracı almadan önce uzun bir sürüş yaptım hem LPG hem benzinde. Herhangi bir rahatsızlık hissetmedim. Araç çok güzel ivmeleniyordu. Araç sahibi emniyet mensubuydu. Bugün aracı LPG ayarı için götürdüm. Beyin değişti. Çok şükür tekleme sorunu ortadan kalktı. Diğer ufak tefek sorunları da yavaş yavaş hallederim inşallah. Görüşleriniz,yorumlarınız ve önerileriniz için hepinize çok teşekkür ederim. İyi ki bu forum var. Aklımdaki birçok sorunu buradan giderdim.
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum