Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Afl far arzasi b0895

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Afl far arzasi b0895

B0895 hata kodu veriyor serviste farin degismesi gerektigini soyluyorlar daha once bu hatayi alan var mi cozum nedir ?

b 0985 hata kodu
    far huzmesi dağıtım panjuru arzası olarak cıkıyor tamir edile bilir mi yada ankara afl ustası tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır. ?

Yorum

hatayı ne zaman veriyor? hangi sıklıkta veriyor?hatayı verdiği zaman tam olarak ne oluyor? gibi bilgileri de paylaşırsanız daha fazla yardımcı olunabilir
      Insignia 1.6 T Cosmo // Safire Black // Flexride // Bej + Maun Deri Döşeme // Koltuk Isıtma // Sunroof

Yorum

Hatayi ne zaman verecegi belli olmuyor birden bire veriyor ve sag far kapaniyor. Kontagi acip kapatinca hata kayboluyor ve sag far yaniyor

Yorum

Uzunların otomatik yanmasında sıkıntı var mı? İyi bir far ustasında merceği değiştirip 300-400 tl tahminim halledebilirsiniz.ben hata kodunu hatırlamıyorum ama 2015 yılında 2009 cosmo da far kesilip mercek değişti istanbulda.150 tl idi

Yorum

Destekleriniz icin tskler
            Arzaya gecmeden tum fonksiyonlar calisiyor ama ekranda arza geldigin de sag far sonuyor ve uzun kisa yapmiyor arastiriyorum farlari degisip sorunu cozemeyenler olmus. Yetkili servis direk far degistirmeyi oneriyor

Yorum

Selamlar benim aracımda da afl far hatası yazıyor ok tusuna basınca far yükleik ayarı arızası yazıyor ok tusuna bastıktan sonra arıza ışığı belli bir süre yanıyor sonra arıza ışığı sönüyor sonra tekrar yanıyor ama tüm fonksiyonları çalışıyor

Yorum

İşleniyor...
              X