arkadaşlar servisten aracılar beni. arabaya periyodik bakım başlığında , arka tampon aralığının kontrol edileceğini, almanyadan talimat geldiğini söylediler, ( ücretsizmiş ). servise giden veya ne yapıldığını bilen arkadaş varsa bilgilendirirse çok sevinirim. saygılar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
periyodik bakım ( arka tampon aralığı hk )
Collapse
X
-
Ynt: periyodik bakım ( arka tampon aralığı hk )
Orjinal yazı sahibi: insigniaTevet arka tamponun sol ek yerlerinde bi parça unutulmuş o takılcak mühim bişey değil dert etmeyin orda hallederler.2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aykutarkadaşlar servisten aracılar beni. arabaya periyodik bakım başlığında , arka tampon aralığının kontrol edileceğini, almanyadan talimat geldiğini söylediler, ( ücretsizmiş ). servise giden veya ne yapıldığını bilen arkadaş varsa bilgilendirirse çok sevinirim. saygılar[center][center]
2010 Mercedes C 180K AMG blackline
Yorum
-
@mert: Benim yeni arabanında tampon için kampanyası varmış. Benim malzemeleri özel sipari etmişler 400 hp likmiş.
haha2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ata1905kan) 300 beygir iyimiş !! bende verdim yarın alıcam ins arabayı! arka tampon aralıgına plastik serit koyuyoruz dediler bana daha görmedim ama.Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
sonuçta bir unutma söz konusu o zaman tampon aralığı mesafesinin yetersiz olduğunu unutmuşlar diyeyim. şimdi akıllarına gelmiş oraya bi parça takılıyor sanırım servisde böyle söylendi.Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
Yorum