Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acil yardim lütfen

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Acil yardim lütfen

aracım 2012 model 1.4 İnsignia.Arabam sadece 2.viteste “Stabili Trak” arızası veriyor ve gösterge de kayan bir araba simgesi yanıyor sarı renkte...deli gibi de benzin veya gaz kokuyor o sırada arabam hangi yakıtı tüketiyorsa...servis çözemedi elektrikçiye yönlendirdi,elektrikçi de siboplardan dolayı yapıyor dedi...kimse sorunu bilmiyor lütfen yardım edin

Reşat bey, önceki konulara bakabilirseniz biraz bilgi sahibi olabilirsiniz. Hatırladığım kadarıyla bu arıza birkaç arkadaşımızın da başına gelmişti. Genel tanı yanlış hatırlamıyorsam sağ ön tekerin arkasında bulunan ABS kablosunun gerilmesinden dolayın kopukluk yaptığı zaman bu hatayı veriyor. Aracınızı teker düz konumda iken çalıştırın sonrasında direksiyonu tam tur sağ veya sol yapın arıza ışını o zaman yakıyorsa ABS kablosu gerilmiş ve temassızlık yapıyor demektir.
    2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

orman işletmeci bir abimiz yazmış onu,gördüm ve tamirciye gösterdim ama araç bundan dolayı değil siboplardan dolayı yaptığını söylüyor bana

Yorum

Sübaplardan dolayı niye sadece 2. viteste yapsın. Bana mantıklı gelmedi.
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Stabil trak arızası abs yada ebd kökenli diye okumustum yurtdısı forumlarda. Akünun zayıf olmasıda bu arızayı tetıklıyormus.Akunun kutup basları ve aku sase baglantılarının da kontrol edılmesı tavsıye edilmiş.

Yorum

Teşekkürler yardımlarınız için

Yorum

Çözdünüzmü problemi?

Yorum

İşleniyor...
              X