Sol arka kapı kilidi kumandadan, kapı kolu üstündeki düğmeden veya içerden fark etmiyor, ya tam kapanmıyor ya da tam açılmıyor. Takılıyor kısaca. 2 kere düğmeye basınca tam açılıyor veya kapanıyor. Diğer kapılarda sorun yok. Tek seferde alıyor. Kapıyı söktüm içerden. Kilidin olduğu yere wd 40 sıktım epey uğraştım ama fayda etmedi. Kapıyı geri takmadım. Sanayide kapı kilidinden anlayan bir ustaya cuma günü gidecem de gitmeden başına bu iş gelip çözüm bulan var mı? Paylaşırsanız çok memnun olurum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sol Arka Kapı Kilidi Sorunu
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: huseyineryigit View Postİnsignia daha önce hiç duymadığım arızalarla dolu. Çağrı hocanın dediği gibi sonucu merakla bekliyoruz.
insignia sonrası çağı var ve ben insignia öncesi çağı yaşanmamış kabul ediyorumihihi
Yorum
-
Olay bugün çözüme kavuştu arkadaşlar.
Kilit kısa devre yapmış, motoru yanık kokuyordu, usta sökünce baktım. Biraz daha böyle kullanmaya devam etseydin tamamen bozulacaktı dedi. Kilit motorunu değiştirdi. 1 saate yakın uğraştı. Nihayetinde sorun ortadan kalktı. Kapı kilidi saat gibi çalışıyor. Normale döndü. Orjinal kilit komple 500₺ nin üstünde fiyat aldım. 700-800₺ lardan da bahsedildi. Kilit tamirine 150₺ verdim.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
- Beğenmeler 3
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Wolverine View PostOlay bugün çözüme kavuştu arkadaşlar.
Kilit kısa devre yapmış, motoru yanık kokuyordu, usta sökünce baktım. Biraz daha böyle kullanmaya devam etseydin tamamen bozulacaktı dedi. Kilit motorunu değiştirdi. 1 saate yakın uğraştı. Nihayetinde sorun ortadan kalktı. Kapı kilidi saat gibi çalışıyor. Normale döndü. Orjinal kilit komple 500₺ nin üstünde fiyat aldım. 700-800₺ lardan da bahsedildi. Kilit tamirine 150₺ verdim.
Geçmiş olsun.
Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Wolverine View PostOlay bugün çözüme kavuştu arkadaşlar.
Kilit kısa devre yapmış, motoru yanık kokuyordu, usta sökünce baktım. Biraz daha böyle kullanmaya devam etseydin tamamen bozulacaktı dedi. Kilit motorunu değiştirdi. 1 saate yakın uğraştı. Nihayetinde sorun ortadan kalktı. Kapı kilidi saat gibi çalışıyor. Normale döndü. Orjinal kilit komple 500₺ nin üstünde fiyat aldım. 700-800₺ lardan da bahsedildi. Kilit tamirine 150₺ verdim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ALPRN View Post
Geçmiş olsun. Benim aracımda da arada bir oluyor bu durum. Kilit tam kilitlemiyor, hatta bazen hiç kilitlemiyor. 2. kez kilitmeleme bastığımda kilitliyor ama. Gerçi bu ara düzgün çalışıyor sorun olmadı ama. Aynı durum mu acaba bende bir göstersem, direk kilitçiye mi gitmeliyim?@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kara Murat View Post
İnşallah olmaz dediğiniz gibi. Teşekkürler.
Hocam kapı düğmeleri sorunu yaşıyoruz şu aralar.
Evde olmadığım için bilmiyorum ama arka 2 kapının camlarının her ikisinin birden açılmaz olmuş.
Geçenlerde opel servise götürdüler 7-8 gün süren çalışma sonrası sağ arka ve sol arka camlara giden kablolar deforme olmuş dendi. Kablolar onarıldı ( sadece kablo onarımı 1500 TL ödendi) sonrası sağ çalıştı ama sol tarafın cam motoru yanmış değişim gerekli ( sadece motor için 3300 TL ve gelmesi beklenecek ) dendi. Şimdilik arka solu onarmadan aracı aldık.
Bir de şoför tarafı 4 kapı merkezi kilit düğmesine basıldığında açma yönünde tık şeklinde ses veriyor ama kapama yönünde hareket yok. Sanırım bu düğmenin de değişmesi gerekiyormuş.
Google aramalarda kodunu bulamadım.
Konu hakkında fikri olan yada Anadolu yakasında sağlam yer tarif eden olursa memnun olurum.
Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.
Yorum
Yorum