Duyuru

Collapse
No announcement yet.

H7 Led far ampul

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• H7 Led far ampul

20190902_115026.jpg 20190902_115038.jpg
    Arkadaşlar elimde 1 set H7 led tanesi 6000 Lümen var hiç kullanmadım sıfır. Burada muayeneden geçemediği için bende takmadım öylece duruyor isteyen arkadaş olursa17 eylül gibi kısmetse Ankaraya gelirken getirebilirim.

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Selamlar,ücret nedir?

Yorum

Selam,
      Ücretli degil
      lazimsa Ankarada iseniz gelip alabilirsiniz yada adresinize gönderebilirim sorun degil.

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bülent Yüksel View Post
        Selam,
        Ücretli degil
        lazimsa Ankarada iseniz gelip alabilirsiniz yada adresinize gönderebilirim sorun degil.
        İşte insigniateam kardeşliği örneğiclapclap

Yorum

Selam,
          Ücretli degil
          Teşekkür ederim.Ben İzmir'deyim. Gönderme şansınız olursa size özelden adres atayım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post

İşte insigniateam kardeşliği örneğiclapclap
            Kesinlikle büyük bir aile,ikinci ailem gibi

Yorum

Bülent Bey merhaba,

Ankara'dayım, insignia gs enjoy aracım için led ampullerinize talibim.
              Teşekkürler.

Yorum

Formdan ilk yazan arkadasa gönderecegime dair bilgi verdim adresini aldim , keske daha fazla olsa .Konuyu kapatiyorum ilginiz icin tesekkürler.
                isteyen olursa 2 adet BA15S soket cok kaliteli 2 adet daha led ayrica 2 adet gündüz fari icin kullanilan T20 7443 soket led var fakat onlar orjinal warmwhite beyaz renk degil onlarida hediye edebilirim. Bu ledler icin 25-50 watt 8ohm direnc takilmali bilginiz olsun. ayrica link te göreceginiz sinyal ledler var Bau15s soket 4 adet bunlarida hediye edebilirim aydinlatmasi inanilmaz bunlarada 50 watt 8ohm direnc tekilmali.

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
                Son düzenleme: Bülent Yüksel; 10.09.2019, 17:01.

Yorum

Teşekkürler,

Alan arkadaşa hayırlı olsun.

Yorum

20190910_175417.jpg
                    Bahsetmiş olduğum Ledler bunlar 4 adet sinyal 2 adet gündüz aydınlatma ve arka parklar içinde 2 adet.

Yorum

Formdan ilk yazan arkadasa gönderecegime dair bilgi verdim adresini aldim , keske daha fazla olsa .Konuyu kapatiyorum ilginiz icin tesekkürler.
                      isteyen olursa 2 adet BA15S soket cok kaliteli 2 adet daha led ayrica 2 adet gündüz fari icin kullanilan T20 7443 soket led var fakat onlar orjinal warmwhite beyaz renk degil onlarida hediye edebilirim. Bu ledler icin 25-50 watt 8ohm direnc takilmali bilginiz olsun. ayrica link te göreceginiz sinyal ledler var Bau15s soket 4 adet bunlarida hediye edebilirim aydinlatmasi inanilmaz bunlarada 50 watt 8ohm direnc tekilmali.

https://www.youtube.com/watch?v=DZBUJFoF3yE

Hocam t20 ler hangi renk ?

Yorum

warmwhite orjinal normal ampul renginden daha acik ve orjinalden daha parlak.

Yorum

warmwhite orjinal normal ampul renginden daha acik ve orjinalden daha parlak.
                          Duruyorlarsa yollayabilir misiniz ? Benimki sağ taraf kesti sanırım yanmıyor.

Yorum

Merceksiz fara takmayın şunları. Mercek varsa sorun yok.
                            1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
                            2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
                            3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
                            4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
                            5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
                            6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

cosmo hocam , mercekli afl var.

Yorum

İşleniyor...
                              X