Merhaba arkadaşlar. Aranızda yeniyim. 2009 1.6t cosmo aracımsa süspanyon arızası uyarısı çıktı. Ancak aracın yürüründe süapansiyonunda problem yok. Bilgisayara bağladığımızda "süspansiyon valfi sağ ön" uyarısı veriyor. Bulunduğum ilde kimse anlamadı. Yetkili servis yakında yok. Ankarada bir parçacıya sordum. Sağ ön amortisörün değişmesi gerektiğini söyledi. 960 tl de ücretinin olduğu söyledi. Benim anlamadığım bu amortisör arızalıysa herhangi bie belirti olması gerekmiyor mu? Arabanın yüeümesi gayet normal.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Süspansiyon sistemi arızası (flexride)
Collapse
X
-
Öncelikle hoşgeldiniz
Her bir amörtisor bağımsızdır ve merkezi kontrol edc üzerinden yönetilir bunu normal sürüşte anlamak zordur ya sert kalmıştır yada yumuşak buda edc nim hoşuna gitmez size sağlıklı ve konforlu sürüş saglayabilmesi için sistemin düzgün olması lazım sonuç olarak değiştirin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Yorumunuz için teşekkür ederim. Araç ekspertizde amortisor testinde sağlam çıktı. Ama sağ ön amortisör valfi uyarısı veriyor. Bugün farklı bi ustaya götürdüm alt takımı kontrol etmesi için. Sağ arka amortisörün patlak olduğunu söyledi. Yağ kaçırmış. Ve ön denge kolu z rot falan dedi. Bu denge kolu, z rotlar arıza kaydına sebep etkenlerden midir
Yorum
Yorum