Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ön disk kodları hakkında soru

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ön disk kodları hakkında soru

merhaba arkadaşlar

araçta frenlemede ve 120 km den sonraki hızlarda ciddi titremeler oluşuyor ön diskler ve balatalar bitmiş durumda ek olarak seste yapmaktadır.
    3 4 gündür araştırma yapmaktayım bir konu görmüştüm forumda 18 inc için poc j62 olması gerekli diye sanayi ye gittim şase den sorgulama yaptım j60 16 inc çıkıyor önler
    harici serviste tanıdığım var oradan sorgulattım bana ürün kodu verildi ordan da baktığımda yine 16 inc için çıkıyor kodu 13579147 servisin verdiği TRW den baktığımda aşağıda

Parça Kataloğu. TRW parça numarası, OE numarası veya rakiplere ait bir parça numarası girebilirsiniz.

çıkmakta yani 16 inc bir türlü anlam veremiyorum 18 inc jant için ve orjinal jantlar yardımcı olabilir misiniz?

incelediğim ve kafamın karıştığı konu

Merhaba,
    Şasede ne çıkıyorsa onu almanız lazım, malesef opel farklı serilerde farklı kaliperler kullanmış ve serviste şaseden bunu kontrol ederek 16-17'' olarak veriyorlar. Zaten üzerindekiyle aynı olduğundan aklınıza takılacak bir soru olmasın.

Yorum

Araçların gücüne göre ölçüler degişiyor
      Şaseye göre hangi ölçü çıkıyorsa onu alın ihtiyacınız olmayan daha büyük disk takabilirsiniz görüntü için

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
        Araçların gücüne göre ölçüler degişiyor
        Şaseye göre hangi ölçü çıkıyorsa onu alın ihtiyacınız olmayan daha büyük disk takabilirsiniz görüntü için
        Üstad aracımda orjinal 20" jantlar var ve görüntü haricinde, frenleme performansı ve uzun ömürlülük adına ( normal kullanım koşulları altında) büyük disk tercih edilebilir mi peki? İnternette yaptığım araştırmada, bizim araçla ilgili bir yığın alternatif çıkıyor. Eğer servisten şase nosu ile parçayı alırsak zaten üzerindeki mevcutta bulunan 16" diskler gelmekte. Açıkcası biraz kazam karıştı

Yorum

"Üstad aracımda orjinal 20" jantlar var ve görüntü haricinde, frenleme performansı ve uzun ömürlülük adına ( normal kullanım koşulları altında) büyük disk tercih edilebilir mi peki? "

Tercih edilebilir tabiki

Bu arada jantı büyüttüğünüzde yada küçültüğünüzde aracın Ecu (beyninde) gerekli tanımlamayı yaptırmayı unutmayın bu ayarla motorun bazı degerleri degişiyor ve göstergeye bağlı tüm hesaplamalar değişir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
          X