Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yedek Anahtar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yedek Anahtar

Herkese merhaba,

Aranıza 2016 model insignia cosmo ile yeni katılıyorum. Aracı aldığımda yedek anahtarı yoktu. Bende şimdi yetkili serviste mi yoksa yan sanayi de mi yaptırsam diye kararsız kaldım?

Yetkili servis 800-900 TL, yan sanayi ise 450-500 TL diyorlar. Parasından çok güvenlik dolayısıyla kararsızım. ne önerirsiniz?

Şimdiden teşekkürler.

Ben de aracı aldığımda satan kişi yedek anahtarını bulamadı. Aklımda kalmasın diye yetkili servis vasıtası ile hem anahtar yazılımını(şifresini) değiştirdim, hem de yeni yedek anahtar çıkarttırdım. Anahtar yazılımı direkt Opel Almanya'dan yapıldı. Bu sebeple eski anahtarı bulan biri sadece mekanik olarak kapıyı açabilir, başka bir şey yapamaz. Gönlünüzün rahat etmesi bakımından az bir ücret daha ödeyip yetkili serviste yazılım değişikliği ve anahtar yaptırmanızı öneririm.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Teşekkürler..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Teodor View Post
        Teşekkürler..
        Bu konu çok ciddi, bir sabah uyandığınızda arabanın yerinde yeller estiğini görebilirsiniz
        Hiç vakit kaybetmeyin ve bu meseleyi çözümleyin, küçük bir bedel ödemekten kaçınıp başınıza
        büyük bir iş açma riskini almak hiç doğru olmaz, burası Türkiye ve kimseye inan-güven kalmadı.

Yorum

İşleniyor...
        X