Tamamdır selçuk bey bende de öyle uzaklaşmama gerek yok hatta çoğu kez şöför kapısından sağ arka kapıya çocuğu almaya gittiğimde de kilitleniyor yani uzaklaşmayla alakalı bir durum değil ondan deneminizi rica ettim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Anahtarsız giriş!
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Posttamam bugun denerim tabiiki, ama araç içinden çıkıp kapıyı kapattıktan sonra kapı kitleniyor, uzaklaşmaya gerek yok. yani aracın içinden anahtar çıkar çıkmaz devreye giriyor sistem.
bağlantısı kopmadan pasif kilitleme devreye girmez, girmemeli. Bunu
gerçeklemenin şöyle bir yolu olabilir, araç çalışır vaziyette iken başka
birisi anahtarı alıp aracın yanından tedricen uzaklaşsın, birkaç metre
sonra araba anahtarı algılayamayınca ekranda ' kumanda algılanmadı'
şeklinde ikaz görülür. Şimdi aklıma geldi, makyajlı kasa sportlar yeni
geldiğinde Çağrı Kardeş bununla ilgili bir video çekip paylaşmıştı, linki
bulabilirsem buraya koyarım.
Yorum
-
şaman abi hayır
araç çalışıyor diyelim, araçtan iner inmez, daha bedeniniz ayrılmadan anahtar ayrılır ayrılmaz, uzaktan kumanda algılanamadı dıt dıt dıt diye bir yazı çıkar ekrana. bir kaç metreye gerek yok
olmaz dediğinizi anlamadım abi ? yani ben net şekilde şunu söylüyorum şüphem yok, araçtan çıkar çıkmaz tüm kapılar kapandığı andan itibaren sistem devreye giriyor ve belirlediğiniz süre içerisinde araç kitleniyor.
yani geldiniz park ettiniz,
aracı stop ettiniz,
eğer araçtan 3 saat ayrılmazsanızda kapı kitlenmez,
ama kapıdan çıkar çıkınca kapatır kapatmaz devreye giriyor sistem ben 10 saniye ye ayarladım sanırım kitliyor hemen.
uzaklaşıp yürümeye gerek yok1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Anahtarı tavanada koysanız kaputada koysanız aracı kilitler içinde olursa 3 kısa korna ile uyarır,eğer algılanmadı diyorsa anahtar zaten içinde değildir.Eğer yedek anahtarın biri içerde diğeri dışarda sizde olacak şekilde dışarı çıksanız dahi aracı kilitler nedeni iki anahtarı aynı anda algılamasıdır sadece siz pasif kilitlemeye müdahale edebilir.açılış tek kullanıcı kapısımı tümümü açılsın diye müdahale edebilirsinz ama mesafe ile çalışan bir sistem söz konusu değil.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
evet aslında sistem donanımsal olarak mesafe ölçüyor yani aracın içinde olup olmadığını görüyor, hatta bagajda olduğunu anlıyor anahtarın, ama programlamasını uzaklaşmaya dayalı yapmamışlar, araçtan dışarı çıkarırsan anahtarı geri sayıma başlar kitlerim kapıyı komutuyla sunmuşlar bize.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Şaman abi gs de kesin mesafeli yapmışlardır bizim istediğimiz o zaten ama olsun napalım1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
dün test ettim, anahtarı araç üzerine kaputa bagaj üzerine koyarsak kitliyor, ama araç içindeyse kitlemiyor. bagajda unutursakta uyarı vererek sadece şoför kapısı kitlenmiyor.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Postİş çıkışı deneme videosu çektim arkadaşlar, buyurun, izleyin.
https://www.youtube.com/watch?v=ZrsZ...ature=youtu.be1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Teşekkürler video için.Bu hırsızlık olaylarından sonra üretilmiş bir sistem yani bizim isteğimiz uzaklaşmayla alakalı ama firma bunu şu şekilde düşünmüş,uzaklaşmasanızda hırsızlık için o araya sinyal bozucu vss girmesini önlüyor yani anahtar sizde ise her türlü her şartta aracı kilitlicem diyor mesafe bakmaksızın.Düşündükçe daha mantıklı bir sistem,mesale diğer markalarda yaklaşıncads açıyor kapıya dokunmaya gerek yok buda iyi değil yani eleştirsekde bence kararında iyi hesaplanmış bir donanım.
Yorum
-
teşekkürler abi. Aynen dediğim gibi sistem mesafe ölçüyor hemde çok hassas. ama kullanım yönü olarak bilinçli açılıp kapanmasını baz almışlar.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
Yorum