Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anahtarsız giriş!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Tamamdır selçuk bey bende de öyle uzaklaşmama gerek yok hatta çoğu kez şöför kapısından sağ arka kapıya çocuğu almaya gittiğimde de kilitleniyor yani uzaklaşmayla alakalı bir durum değil ondan deneminizi rica ettim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
      tamam bugun denerim tabiiki, ama araç içinden çıkıp kapıyı kapattıktan sonra kapı kitleniyor, uzaklaşmaya gerek yok. yani aracın içinden anahtar çıkar çıkmaz devreye giriyor sistem.
      Selçuk Bey kardeşim, öyle olmaz, olmaması lazım,anahtar ile aracın
      bağlantısı kopmadan pasif kilitleme devreye girmez, girmemeli. Bunu
      gerçeklemenin şöyle bir yolu olabilir, araç çalışır vaziyette iken başka
      birisi anahtarı alıp aracın yanından tedricen uzaklaşsın, birkaç metre
      sonra araba anahtarı algılayamayınca ekranda ' kumanda algılanmadı'
      şeklinde ikaz görülür. Şimdi aklıma geldi, makyajlı kasa sportlar yeni
      geldiğinde Çağrı Kardeş bununla ilgili bir video çekip paylaşmıştı, linki
      bulabilirsem buraya koyarım.

Yorum

şaman abi hayır

araç çalışıyor diyelim, araçtan iner inmez, daha bedeniniz ayrılmadan anahtar ayrılır ayrılmaz, uzaktan kumanda algılanamadı dıt dıt dıt diye bir yazı çıkar ekrana. bir kaç metreye gerek yok

olmaz dediğinizi anlamadım abi ? yani ben net şekilde şunu söylüyorum şüphem yok, araçtan çıkar çıkmaz tüm kapılar kapandığı andan itibaren sistem devreye giriyor ve belirlediğiniz süre içerisinde araç kitleniyor.

yani geldiniz park ettiniz,
        aracı stop ettiniz,
        eğer araçtan 3 saat ayrılmazsanızda kapı kitlenmez,
        ama kapıdan çıkar çıkınca kapatır kapatmaz devreye giriyor sistem ben 10 saniye ye ayarladım sanırım kitliyor hemen.
        uzaklaşıp yürümeye gerek yok
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Selçuk bey teşekkürler doğru açıklama için bunu uzaklaşmayla Alakası yok sadece süre ile çalışan bir sistem 2015 den beri de bundan çok eminim 4 senedir bu şekilde çalışıyor mesafe ile hiç bir alakası yok bu sistemin tamamen süre bazlıdır.

Yorum

Anahtarı tavanada koysanız kaputada koysanız aracı kilitler içinde olursa 3 kısa korna ile uyarır,eğer algılanmadı diyorsa anahtar zaten içinde değildir.Eğer yedek anahtarın biri içerde diğeri dışarda sizde olacak şekilde dışarı çıksanız dahi aracı kilitler nedeni iki anahtarı aynı anda algılamasıdır sadece siz pasif kilitlemeye müdahale edebilir.açılış tek kullanıcı kapısımı tümümü açılsın diye müdahale edebilirsinz ama mesafe ile çalışan bir sistem söz konusu değil.

Yorum

evet aslında sistem donanımsal olarak mesafe ölçüyor yani aracın içinde olup olmadığını görüyor, hatta bagajda olduğunu anlıyor anahtarın, ama programlamasını uzaklaşmaya dayalı yapmamışlar, araçtan dışarı çıkarırsan anahtarı geri sayıma başlar kitlerim kapıyı komutuyla sunmuşlar bize.
              1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
              Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Selçuk kardeşimin bu ısrarlı açıklamasına karşın akşam farklı bir deneme yapacağım, acaba GS sistemi mi farklı?
                Çünkü, A1 ve A2 kasada sistemin nasıl çalıştığını çok detaylı hatırlamıyorum, iddiacı olmak istemem, deneyeceğim..

Yorum

Şaman abi gs de kesin mesafeli yapmışlardır bizim istediğimiz o zaten ama olsun napalım

Yorum

dün test ettim, anahtarı araç üzerine kaputa bagaj üzerine koyarsak kitliyor, ama araç içindeyse kitlemiyor. bagajda unutursakta uyarı vererek sadece şoför kapısı kitlenmiyor.

Yorum

İş çıkışı deneme videosu çektim arkadaşlar, buyurun, izleyin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
                        İş çıkışı deneme videosu çektim arkadaşlar, buyurun, izleyin.

https://www.youtube.com/watch?v=ZrsZ...ature=youtu.be
                        videon gizli abi izlenmiyor. özetle senin araçta durum nedir yani ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
                          videon gizli abi izlenmiyor. özetle senin araçta durum nedir yani ?
                          Videoyu yükledim, yayımlamayı unutmuşum, artık izlenebilir

Yorum

Teşekkürler video için.Bu hırsızlık olaylarından sonra üretilmiş bir sistem yani bizim isteğimiz uzaklaşmayla alakalı ama firma bunu şu şekilde düşünmüş,uzaklaşmasanızda hırsızlık için o araya sinyal bozucu vss girmesini önlüyor yani anahtar sizde ise her türlü her şartta aracı kilitlicem diyor mesafe bakmaksızın.Düşündükçe daha mantıklı bir sistem,mesale diğer markalarda yaklaşıncads açıyor kapıya dokunmaya gerek yok buda iyi değil yani eleştirsekde bence kararında iyi hesaplanmış bir donanım.

Yorum

teşekkürler abi. Aynen dediğim gibi sistem mesafe ölçüyor hemde çok hassas. ama kullanım yönü olarak bilinçli açılıp kapanmasını baz almışlar.

Yorum

İşleniyor...
                              X