Arkadaşlar hafta sonu bayram tatili dönüşü yani yaklaşık 2000 km yol yaptıktan sonra eve yakın bir yerde durdum 5 dakika sonra araç çalışmadı. Sadece TIK TIK. Gösterge paneli çalışıyor ancak marş basmıyor. Tabi aküden olduğu aklıma geldi hemen takviye ile çalıştırdım. Sonra gittim tekrar stop ettim bu defa 3-4 kez denememe rağmen çalıştı. Aküyü ölçtürdüm değerler normal dedi eleman ama genelde öyle oluyor zaten.
Akü dışında da aklıma bişey gelmedi. 2 gündür arabaya binmiyorum. Kimisi kızdırma bujisi falan dedi ama sıcak motorda pek mantıklı gelmedi bana. Akü böyle uzun yoldan sonra aniden biter mi acaba. Tabi bu arada akü 5 yıla yakın orjinal aküsü.
Soracağım bir şey de bizim aküler öyle özellikli bir akü değil dimi alçak tip falan . Normalk 75 A bir akü uyumludur sanırım. Neden bunları spruyorum Çankırıdayım malum bura servis falan hak getire mecburen kendim alıp taktıracağım.
Araç 2015 CDTI Cosmo bu arada.
Teşekkürler...
Akü dışında da aklıma bişey gelmedi. 2 gündür arabaya binmiyorum. Kimisi kızdırma bujisi falan dedi ama sıcak motorda pek mantıklı gelmedi bana. Akü böyle uzun yoldan sonra aniden biter mi acaba. Tabi bu arada akü 5 yıla yakın orjinal aküsü.
Soracağım bir şey de bizim aküler öyle özellikli bir akü değil dimi alçak tip falan . Normalk 75 A bir akü uyumludur sanırım. Neden bunları spruyorum Çankırıdayım malum bura servis falan hak getire mecburen kendim alıp taktıracağım.
Araç 2015 CDTI Cosmo bu arada.
Teşekkürler...
Yorum