Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Direksiyon tuşlarının ve kornanın çalışmaması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Direksiyon tuşlarının ve kornanın çalışmaması

Arkadaşlar aracım 2014 model 1.6T cosmo yaklaşık 3 hafta önce aracıma navimex marka Android tesla modeli multimedia cihazı takdırdım.Takıldıktan bir süre sonra direksiyon üzerindeki tuşlar,korna çalışmıyor, cihazın çalışmasında bir sıkıntı yok.Bu gibi sorun yaşayan varsa veya arıza hakkında bilgisi olan açıklama yaparsa memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.
    Insignia 2014 1.6 SIDI 170 hp AT Cosmo siyah

Bu durumun arıza olmama olasılığı yüksek;
    Öncelikle akü kutup başını sök-tak yapmayı deneyin...Montaj esnasında ekranın arkasındaki soketlerden 1'ini iyi takamamış olabilirler. Ekranı tekrar söktürüp kontrol ettirin. Orijinal ekran satılmadıysa onu tekrar taktırıp deneyin.Bunlar çözüm olmazsa maalesef arıza olması durumu kuvvetleniyor ki o zaman da servise gitmek dışında pek bir çare kalmıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
      Bu durumun arıza olmama olasılığı yüksek;
      Öncelikle akü kutup başını sök-tak yapmayı deneyin...Montaj esnasında ekranın arkasındaki soketlerden 1'ini iyi takamamış olabilirler. Ekranı tekrar söktürüp kontrol ettirin. Orijinal ekran satılmadıysa onu tekrar taktırıp deneyin.Bunlar çözüm olmazsa maalesef arıza olması durumu kuvvetleniyor ki o zaman da servise gitmek dışında pek bir çare kalmıyor.
      Bilgi için teşekkür ediyorum, kutup başını söküp taktım bir sonuç alamadım, cihazı taktırdığım servise gidip tekrar bir kontrol ettireceğim, dediğiniz diğer bilgileri de sırasıyla uygulayacağız herhalde. Aslında işin aslı aracın hiçbir şekilde orjinalini bozmamak.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YILDIRAN View Post
        Arkadaşlar aracım 2014 model 1.6T cosmo yaklaşık 3 hafta önce aracıma navimex marka Android tesla modeli multimedia cihazı takdırdım.Takıldıktan bir süre sonra direksiyon üzerindeki tuşlar,korna çalışmıyor, cihazın çalışmasında bir sıkıntı yok.Bu gibi sorun yaşayan varsa veya arıza hakkında bilgisi olan açıklama yaparsa memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.
        Saygıdeğer arkadaşlar yukarıda belirttiğim konulara ek bir de araç kapıları otomatik olarak kilitlenmiyor şöyle arac içinde aracı çalıştırıp hareket ettikten kısa süre sonra kapılar otomatik olarak kilitleniyor yalnız aracı stop ettirip araç içinden çıkıp kapıları kapattıktan sonra kapılar otomatik olarak kilitlenmiyor kapıları anahtarın üzerindeki kapı kilitleme tuşuna basarak kilitliyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YILDIRAN View Post

Saygıdeğer arkadaşlar yukarıda belirttiğim konulara ek bir de araç kapıları otomatik olarak kilitlenmiyor şöyle arac içinde aracı çalıştırıp hareket ettikten kısa süre sonra kapılar otomatik olarak kilitleniyor yalnız aracı stop ettirip araç içinden çıkıp kapıları kapattıktan sonra kapılar otomatik olarak kilitlenmiyor kapıları anahtarın üzerindeki kapı kilitleme tuşuna basarak kilitliyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum.
          Kilit ayarlarında "pasif kapı kilitleme" gibi bir ayar olacak. Onu açık konumuna getirip deneyin.
          @Murat
          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Denedim olmadı herhalde bize servis gözüktü problem çözülünce sonucu bildiririm ilgi ve alakanız için çok teşekkür ediyorum

Yorum

arkadaşlar benim de sıkıntı yapmaya başladı bazı tuşlar. Gerçekten son sinir bozucu.

su arıtma

ters ozmoz

ters ozmoz

Yorum

Arkadaşlar sorun çözüldü, şöyle direksiyon simidi ile gösterge arasında bir kapak var onun altında direksiyon üzerindeki tuşlara gelen sviç kablo yerinden çıkmış o takıldı sorun çözüldü direksiyon üzerindeki tüm tuşlar ve korna çalışıyor. Herkese iyi forumlar temenni ediyorum.

Yorum

İşleniyor...
                X