Duyuru

Collapse
No announcement yet.

5. Viteste gaza basınca motordan gelen anormal ses

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 5. Viteste gaza basınca motordan gelen anormal ses

Herkese iyi günler. 2010 model insignia editıon sahibiyim.Aracım 110000 km de.Bir gün önce aracımdan 5. Vitese atılıp gaza bastıgımda motordan ses geldıgını farkettım.Bu ses sankı yoğun bir şekilde hava üfleme sesine benzıyordu.Ses herhangi bir devirde değil gaza dokundugum andan itibaren gelmeye başlıyor.Ayağımı gazdan cekınce kayboluyor. Diğer viteslerde gaza dokunduğumda böyle bir ses gelmıyor.Bu konu hakkında yardımcı olabılırsenız sevinirim.

Öncelikle hoşgeldiniz. Turbo sebebiyle bir miktar hava sesi normaldir. Ses aşırı ise ve çekiş düşüklüğü varsa turbo hortumlarını kontrol edin.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Hoş geldiniz, forum kuralları gereği öncelikle kendinizi tanışma bölümünde tanıtmanız gerekmektedir. Sorunuza gelecek olursak bu ses gaza dokunduğunuzda sürekli uğultu şeklinde gelip gazı bırakınca kesiliyorsa 5. vites dişlinizde yanmış olabilir. bu da 5. viteste uğultu gibi ses yapar.
      2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

hoşgeldiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Aracım hızlı şekilde su eksiltiyor. Şu koyuyorum hemen aracın altında akıyor. Kapalı olduğu için göremiyorum. Sebebi ne olabilir acil destek istiyorum abilerim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Svnc10 View Post
            Aracım hızlı şekilde su eksiltiyor. Şu koyuyorum hemen aracın altında akıyor. Kapalı olduğu için göremiyorum. Sebebi ne olabilir acil destek istiyorum abilerim
            Geçmiş olsun. Naçizane tavsiyem bu kadar hızlı su kaçağını görsel olarak tespit edemediyseniz hiç vakit kaybetmeden servise, sanayiye gidin.
            Risk edilecek bir hata değil yani.

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: h.arslannn View Post
              Herkese iyi günler. 2010 model insignia editıon sahibiyim.Aracım 110000 km de.Bir gün önce aracımdan 5. Vitese atılıp gaza bastıgımda motordan ses geldıgını farkettım.Bu ses sankı yoğun bir şekilde hava üfleme sesine benzıyordu.Ses herhangi bir devirde değil gaza dokundugum andan itibaren gelmeye başlıyor.Ayağımı gazdan cekınce kayboluyor. Diğer viteslerde gaza dokunduğumda böyle bir ses gelmıyor.Bu konu hakkında yardımcı olabılırsenız sevinirim.
              Herkese iyi günler.Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.Bugün aracı gösterdim.Şanzıman vites dişlisinden ya da şanzıman bilyelerinden olabileceğini söylediler.Ama şanzıman açılmadan net birşey belli olmaz dediler.Bu sırada arabanın gücü aktarmasında da sıkıntılar yaşıyordum.Araç hızlı bir şekilde devirleniyor ama aynı oranda yürümüyordu.Baskı balatada sıkıntı oluşmaya başlamış.Beni asıl rahatsız eden şanzıman durumu bu konu hakkında önerileriniz olur mu?Sizce şanzımanı açtırmalı mıyım?Ya da bu durum baskı balatadan olabılır mi başka sebepleri olabilir mi?

Yorum

İşleniyor...
              X