Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlk uzun yol ve sorunlar?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İlk uzun yol ve sorunlar?

Merhaba aracım 2014 1.6t 170 edition elegans donanım. Aracım 79binde. 400km yola geldim. Araç güneş altında kalıyor ön cama güneşlik koyuyorum ama ne kadar faydası oluyorsa. Ortada 8inç n900 ekran var buraya geldiğimizden beri yolda giderken yanıp sönüyor ekran sıcaktanmıdır diye düşünüyorum müzikte kesiliyor. Birde sol arka kapım kilitlenmiyor, daha önce 1-2 kez içeriden açılmamazlık yapmıştı ama şimdi kilitliyken kumandadan açılıyor ama geri kilitlenmiyor. Yorumlarınızı alabilir miyim? Yaşayan oldu mu?
    Teşekkürler.

Ekran sıcaktanmış. Ama kilitte bi anormallik var. Tüm kapılar kilitlendikten sonra yekrar kilitlemeye basınca kilitleniyor. Takılıyor gibi bir durum var.

Yorum

kumandadan kilitledikten sonra 2. defa kilit butonuna basarsanız "deadlock" yanlış bilmiyorsam, kapı ikinci defa kilitlenir ve içerideki kol ile açılmaz bilginize. Kilitleri kontrol ettirin servisde bence, mağdur olmayın.
      1.6 SIDI

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ALPRN View Post
        Merhaba aracım 2014 1.6t 170 edition elegans donanım. Aracım 79binde. 400km yola geldim. Araç güneş altında kalıyor ön cama güneşlik koyuyorum ama ne kadar faydası oluyorsa. Ortada 8inç n900 ekran var buraya geldiğimizden beri yolda giderken yanıp sönüyor ekran sıcaktanmıdır diye düşünüyorum müzikte kesiliyor. Birde sol arka kapım kilitlenmiyor, daha önce 1-2 kez içeriden açılmamazlık yapmıştı ama şimdi kilitliyken kumandadan açılıyor ama geri kilitlenmiyor. Yorumlarınızı alabilir miyim? Yaşayan oldu mu?
        Teşekkürler.
        Sıcaktan olduğuna emin misiniz? Benim aracım koyu kahverengi renkte olmasına, aydının 40 derece sıcağında 5 yıldır güneş altında kalmasına rağmen bu tür bir problem yaşamadım.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
        2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

bende hiç sıcaktan dolayı ekran kapanması yaşamadım, ilk aldığım dönemlerde sorun yaşadım fakat yazılım güncellemesi yapıldı ve 5 yıldır sorun yok.
          1.6 SIDI

Yorum

Ekranın sorun yaşadığım gün akşamında kontrol ettim serinlikte. Hiç bir sorunu yoktu. Kilit ise takılıyor arada kilitlemiyor. Kontrol ettireceğim inşallah.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ALPRN View Post
              Ekranın sorun yaşadığım gün akşamında kontrol ettim serinlikte.
              Hiç bir sorunu yoktu. Kilit ise takılıyor arada kilitlemiyor. Kontrol ettireceğim inşallah.
              Bazen elektronik sistemlerde, bazı aksaklıklar oluyor, yine hiçbir şey olmamış gibi eski haline
              dönüyor, kalıcı ve tekrarlayan bir durum olmadıkça kafanız takmayın derim
              Ama kapı kilidi işi mühim, ona baktırın.

Yorum

İşleniyor...
              X