Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia yağ soğutucu arızası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia yağ soğutucu arızası

Değerli arkadaşlar bundan 1 ay evvel aracım hararet uyarısı verdi arabayı durdurdum kaputu açtım ve yedek su deposunda yağ vardı. sanayiye götürdüm usta yağ soğutucusunun arızalı olduğu değişmesi gerektiği söyledi böle lanet bi olay görmedim bütün soğutma sistemi yağ dolmuş balçık gibi neyse yağ soğutucu (daha doğrusu yağ soğutucunun perçinlenmiş resistansı değiştirildi) soğutma sistemi temizlendi yola çıktım 250 km yapmadan bu sefer yağ eksik uyarısı durdum yine aynı başka bir şehirde ustaya gösterdim duruma bakalım olmadı yağ soğutucusu komple değişecez dedi tmm dedim sonra testettiklerini yağ soğutucuda bir sıkıntı olmadığını söylediler. silindir üst kapağını açtıklarında arada sızan yağlar var tabi bu soğutma sisteminden gelmişte olabilir. neyse conta yakma yok. silindirlerde test edildi çatlat patlak yok. açıncada mecburen conta değişti çelik subap vardı onlar girişleri falan temizledi şuan aracı aldım biniyorum sorun yok sorum şu. Bu ikinci defa neden oldu. Bilen yok. Yağ soğutucu yaptırdıktan sonra tekrar neden yaptı anlaşılamadı. Ben kendimde araştırdım bu sorunun sebebi genellikle %99 yağ soğutucusundan gibi. Ama şuan diken üstünde gibi oldu. Yaptım oldu değilde. Yaptık ama bilemioz işte oldu. bu konuda bilgi sahibi tecrübeli arkadaşlardan tavsiye istiyorum.

Öncelikle Hoşgeldiniz

Geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz

Yetkili servis bu konuda ne diyor sordunuzmu

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

sağolun hosbulduk benim kendi ustam burdaki opses yetkili servisinden bir ustamizdan da görüş almis ama oda gelmis bakmis bir iki hafta daha kullansin kontrol edelim demis sogutma sistemine yağ kariscakmi diye zaten bundan sonra onumuzdeki 1 ay her hafta komple antrifizi suyunu degistirmek durumundayim tamamen temizlenebilmesi icin ben hala yağ sogutucusundan süpheleniyorum cunku komple degismedi belki uzun yolda belli bir sureden sonra sıkıntı cıkarıyor dicem oda mantiksiz geliyor. nazara geldi araba

Yorum

Öncelikle aramıza welcome diyeyim, tanışma bölümünde bir başlık açıp kendiniz ve
        aracınız hakkında (model yılı/km vb ) bilgi verirseniz daha fazla yardımcı olabiliriz.

Yorum

İşleniyor...
        X