Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Osram Xecnarc 4300k Vs Photon %30 60000 K Xenon Karşılaştırması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Osram Xecnarc 4300k Vs Photon %30 60000 K Xenon Karşılaştırması

Evet arkadaşlar xenon ampülüm kesti osramdı çift olarak aydınlatmadan çok memnumdum. Ama Osramın tek fiyatı 270-300 tl olunca N11 deki yorumlara güvenerek Photon %30 60000 k Çift olarak 265 TL’ye aldım. Koyacağım resimde sağ far photon sol far eski osram. Yorum sizin.
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 4 photos.

sol taraf daha aydınlık gözüküyor ama keşke boş bir yolda sırası ile farların önüne geçerek tamamen kapatıp ayrı ayrı değerlendirseydiniz. gerçi bu da çok sağlıklı olmayabilir çünkü sağ far daha ileriyi aydınlatıyor.
    OPC Line Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mhmtzncrkrn View Post
      sol taraf daha aydınlık gözüküyor ama keşke boş bir yolda sırası ile farların önüne geçerek tamamen kapatıp ayrı ayrı değerlendirseydiniz. gerçi bu da çok sağlıklı olmayabilir çünkü sağ far daha ileriyi aydınlatıyor.
      AFL far sistemi var aracımda. Merak ettiğim şey manuel olarak da far yükseklik ayarına müdahale edebiliyormuşuz. Banada sizin dediğiniz gibi geliyor biri sanki daha aşagıyı aydınlatıyor gibi

Yorum

hocam manuel olarak müdahale edilmemesi lazım, hatta xenon farlarda otomatik yükseklik ayarı olması zorunlu bildiğim kadarıyla. far üzerinde kalibrasyon yapmak için iki vida var sadece. bir de sağ farın daha ileriyi aydınlatması trafik yönüyle ilgili, bir arıza ya da kalibrasyon hatası değil.
        OPC Line Sport

Yorum

Bir örnek

far_ayari.jpg
          Ekli Dosyalar

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

Hayırlı olsun. Şöyle bir durum var. Çok araştırdım,photon iki modeli var. Biri Nature white diğeri Acorn. Bunlardan Acorn %30 , Nature white %50 fazla ışık verdiğini idda ediyor. Ben d3s nature white 6000k olanını çift 480tl gibi fiyata aldım ve söktüğüm Philips'ler kadar iyi aydınlatıyor. Acorn modeli ise benim aldığımın yarı fiyatına yakındı.

Yorum

60000K değildir 6000k dır. Hayırlı olsun uzun süre kullanın inşallah.
              1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
              Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Xenonlarda otomatik yükseklik ayarı mevcut dediğiniz gibi ancak manuel far yükseklik ayarı gerekli. Sisteme bir bazal değer vermek açısından . O da standart far yükseklik ayarı şeklinde yapılıyor farın arkasındaki ilgili yerlerden.
                Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

İşleniyor...
                X