Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia ailesi Selamlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia ailesi Selamlar

Arkadaşlar 2010 İnsignia 1.6 t cosmo alarak aranıza iki gün önce katıldım. Hemen sorunuma gelmek istiyorum. Aracımdaki tüm kaplar kapalı olduğu halde gösterge panelinde sadece arka sağ arka kapı açık (kapılar açık) ibaresini görüyorum. Bu ibarenin çıkması anlamsız geldi bana. Aracımı kilitlediğimde tüm kapılar kilitleniyor. Hareket haline ilk geçtiğimde kapılar açık (sağ arka kapı) uyarısı veriyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum Bir arkadaşım akü kutup başlığını sök 5 dakika bekle sonra tak dedi belki düzelir dedi. Sizlere sormadan bir işlem yapmak istemedim açıkcası.
    Not : Aracın akü başlığı söküldüğünde teyp kodu falan istiyor mu?

Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle.
    Akü kutup başlığı sökmenizde '' ben '' bir sakınca göremiyorum. Tavsiyeye uymakta bir sıkıntı olmaz.
    15 gün önce akü değişikliği yaptım teyp kod filan istemedi. Öncesinde de bir kaç kez söküp taktığım olmuştur.
    Sadece otomatik camları sırayla açtırıp kapatır. (Bende öyleydi )
    Şayet düzelmez ise o zaman diğer seçeneklere bakarsınız.

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan dolayı lpg olarak önerinizi alabilir miiyim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: birisi View Post
        teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan dolayı lpg olarak önerinizi alabilir miiyim
        Hocam imzada da görüldüğü gibi bende Lovato Exr karma var.
        Ümraniyede bilinen iki büyük markadan birinde Geçen yıl taktırdım 4100 TL civarı.( Euro bazlı fiyat değişiyor)
        20 bin km oldu şu ana kadar memnum. En azından yakıt konusunda fazla endişelenmiyoruz.
        Başka marka model takıp memnun olan arkadaşlar vardır

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

İşleniyor...
        X