Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yağ basınç sensör uyarısı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• yağ basınç sensör uyarısı

merhaba 1.6 t insigniam var.içine fare girmiş ve ölmüstü.motor yıkatmak durumunda kaldık.motor yıkandiktan sonra kırmızı yağ basınç uyarısı verdi.anlık yanıp söndü. yolda giderken bir kaç defa yanıp söndü.sanayiye gittim.usta yağı tam dedi.motor çalışma seside normal dedi.sensör ıslanmıştır dedi.bugün bir kere uyarı verdi.bunun nedeni ve çözümü nedir.kendi kendine sönermi.teşekkürler

Aramıza hoş geldiniz, tanışma bölümünde bir başlık açarak kendinizi ve aracınızı
    tanıtırsanız hem adet yerini bulmuş olur hem de daha fazla yardımcı olunur.
    Yağ basınç sensörü ikaz veriyorsa hiç vakit kaybetmeden yetkili servise gidip sebebini
    bulun, bu haliyle arabayı çalıştırmanız bile yanlış aslında, motor yağlama yapmıyor olabilir
    ve yatak sarması riski oluşabilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: onurcuuu View Post
      merhaba 1.6 t insigniam var.içine fare girmiş ve ölmüstü.motor yıkatmak durumunda kaldık.motor yıkandiktan sonra kırmızı yağ basınç uyarısı verdi.anlık yanıp söndü. yolda giderken bir kaç defa yanıp söndü.sanayiye gittim.usta yağı tam dedi.motor çalışma seside normal dedi.sensör ıslanmıştır dedi.bugün bir kere uyarı verdi.bunun nedeni ve çözümü nedir.kendi kendine sönermi.teşekkürler
      Geçmiş olsun, aynı şey şu an başımda bela durumunda.. Geçen pazar 1.4 T aracımda motor yıkandı, pazartesi motor soğutma suyu sıcaklığını ölçen sensör hata verdi, sildirdim soketini temizlettim, salı yine verdi, sildirdim bir daha temizlettim, çarrşamba yine verdi hatayı, hatayı klima açıkken verdiğini fark ettim, şu an klima açmıyorum ve problemi çözüme kavuşturacak gerçek bir ustası arıyorum.. Size de tavsiyem tecrübeli opel ustası bulun, bulamazsanız yetkili dervise gidin..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
        Aramıza hoş geldiniz, tanışma bölümünde bir başlık açarak kendinizi ve aracınızı
        tanıtırsanız hem adet yerini bulmuş olur hem de daha fazla yardımcı olunur.
        Yağ basınç sensörü ikaz veriyorsa hiç vakit kaybetmeden yetkili servise gidip sebebini
        bulun, bu haliyle arabayı çalıştırmanız bile yanlış aslında, motor yağlama yapmıyor olabilir
        ve yatak sarması riski oluşabilir.
        hoşbulduk.teşekkür ederim.siteyi inceleyemedim malum.tanışma durumunu halledicem.sorun müşürmüş sadece yıkmaya denk gelmiş.Allahtan yatak sarmadan kurtardık teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
        X