Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Renk kodunu nasıl öğrenebilirim?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Renk kodunu nasıl öğrenebilirim?

Arkadaşlar merhaba, 2009 model mavi renkte opel insignia sahibiyim. Arabanın ön kaputunda taş çarpmasına bağlı boyada defektler var. Bunları servise veya ustaya gitmeden kendim düzeltmek istiyorum. colorndrive.com adlı siteden arabanın renk koduna göre rötuş seti sipariş vermek istiyorum. Ancak arabamın orjinal renginin renk kodunu bilmiyorum. Arabam mavi renkte,aynı araca sahip olup da arabasının renk kodunu bilen yardımcı olabilir mi?

B sütünu kapı sacı hizasında yazması lazım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Alkantra View Post
      B sütünu kapı sacı hizasında yazması lazım
      Çok teşekkür ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cezmi View Post

Çok teşekkür ederim.
        Rica ederim

Yorum

Şasi numarası ile yetkili servisten öğrenebilirsiniz, ancak aracınız beş yaşından büyük
          ise güneş yüzünden boya solması olabilir ve ton farkı çıkacaktır.

Yorum

boya koduna göre boyatırsanız 10 yaştan dolayı renk birbirini tutmayacaktır, işinin ehli bir ustaya normal olarak karışım yaptırmayı denerseniz daha verimli oluyo. eski aracımda kaput el yordamıyla boyandı, arka tampon ise farklı zamanda boya koduna göre. tampon bariz farklı duruyodu.
            OPC Line Sport

Yorum

Arkadaşlar yaşlanmaya bağlı renk değişimini düşünememiştim. Ancak siparişim geldi ve defektler zaten ufak olduğundan denemek istiyorum. Başarısız olursam mecbur ustaya götürmem gerekecek.

Yorum

Arkadaşlar yaşlanmaya bağlı renk değişimini düşünememiştim. Ancak siparişim geldi ve defektler zaten ufak olduğundan denemek istiyorum. Başarısız olursam mecbur ustaya götürmem gerekecek.
                Öncelikle kolay gelsin, sizin paylaşımınız üzere siteyi inceledim, güzel bir ürüne benziyor (biraz pahalı ama) sonuçları buradan paylaşır mısınız? Ürün fiyatından dolayı gümrüğe takıldı mı? Tabii ürünle ilgili yorumlarınızı da çok önemli çünkü ben de sipariş etmeyi düşünüyorum. Kolay gelsin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Stormhan View Post

Öncelikle kolay gelsin, sizin paylaşımınız üzere siteyi inceledim, güzel bir ürüne benziyor (biraz pahalı ama) sonuçları buradan paylaşır mısınız? Ürün fiyatından dolayı gümrüğe takıldı mı? Tabii ürünle ilgili yorumlarınızı da çok önemli çünkü ben de sipariş etmeyi düşünüyorum. Kolay gelsin
                  Renk konusunda bir sorun olmadı, en azından gözle görülebilecek şekilde. Ama asıl sıkıntı, boya uygulaması sonrasında yüzeyin pürüzlü kalması. Bence amatörlere göre iş değil. Çünkü düzeltme için zımpara ve güzel bir pasta-cila gerektiği çok açık. Uzun iş. Cukurcuklara boyayı süreyim, süper olsun diye birşey yok malesef.

Yorum

Arkadaşlar konu ile alakalı şöyle bir video buldum. Tüm işlemleri ayrıntılı anlatıyor. Sonuç mükemmel olmuş. Faydalı olabilir diye bu konuda paylaşıyorum.

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

Yorum

Arkadaşlar konu ile alakalı şöyle bir video buldum. Tüm işlemleri ayrıntılı anlatıyor. Sonuç mükemmel olmuş. Faydalı olabilir diye bu konuda paylaşıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=wIgcW2vLZyM
                      Bu işlemi yaparken kaputu mahvedenler (zımpara nedeniyle) biliyorum; kolay görünse de tecrübe ve beceri isteyen bir işlem. Ben de böyle videolar izleyerek aracımdaki bazı izleri rötuşladım ancak sonuç videolarda göründüğü gibi başarılı olmadı maalesef.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post

Bu işlemi yaparken kaputu mahvedenler (zımpara nedeniyle) biliyorum; kolay görünse de tecrübe ve beceri isteyen bir işlem. Ben de böyle videolar izleyerek aracımdaki bazı izleri rötuşladım ancak sonuç videolarda göründüğü gibi başarılı olmadı maalesef.
                        Ufuk bey ben de o kaputu mahvedenler grubuna üye olabilirim belki. Boş bir vaktimde uygulamaya çalışıcam çünkü. İnşallah beceririm.

Yorum

Ufuk bey ben de o kaputu mahvedenler grubuna üye olabilirim belki. Boş bir vaktimde uygulamaya çalışıcam çünkü. İnşallah beceririm.
                          İyi şanslar, umarım o gruba dahil olmazsınız. Zımpara işini çok dikkatli yapın, iyi şanslar.

Yorum

İşleniyor...
                          X