Arkadaşlar merhaba, 2009 model mavi renkte opel insignia sahibiyim. Arabanın ön kaputunda taş çarpmasına bağlı boyada defektler var. Bunları servise veya ustaya gitmeden kendim düzeltmek istiyorum. colorndrive.com adlı siteden arabanın renk koduna göre rötuş seti sipariş vermek istiyorum. Ancak arabamın orjinal renginin renk kodunu bilmiyorum. Arabam mavi renkte,aynı araca sahip olup da arabasının renk kodunu bilen yardımcı olabilir mi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Renk kodunu nasıl öğrenebilirim?
Collapse
X
-
boya koduna göre boyatırsanız 10 yaştan dolayı renk birbirini tutmayacaktır, işinin ehli bir ustaya normal olarak karışım yaptırmayı denerseniz daha verimli oluyo. eski aracımda kaput el yordamıyla boyandı, arka tampon ise farklı zamanda boya koduna göre. tampon bariz farklı duruyodu.OPC Line Sport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Cezmi View PostArkadaşlar yaşlanmaya bağlı renk değişimini düşünememiştim. Ancak siparişim geldi ve defektler zaten ufak olduğundan denemek istiyorum. Başarısız olursam mecbur ustaya götürmem gerekecek.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Stormhan View Post
Öncelikle kolay gelsin, sizin paylaşımınız üzere siteyi inceledim, güzel bir ürüne benziyor (biraz pahalı ama) sonuçları buradan paylaşır mısınız? Ürün fiyatından dolayı gümrüğe takıldı mı? Tabii ürünle ilgili yorumlarınızı da çok önemli çünkü ben de sipariş etmeyi düşünüyorum. Kolay gelsin
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Arkadaşlar konu ile alakalı şöyle bir video buldum. Tüm işlemleri ayrıntılı anlatıyor. Sonuç mükemmel olmuş. Faydalı olabilir diye bu konuda paylaşıyorum.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Cezmi View PostArkadaşlar konu ile alakalı şöyle bir video buldum. Tüm işlemleri ayrıntılı anlatıyor. Sonuç mükemmel olmuş. Faydalı olabilir diye bu konuda paylaşıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=wIgcW2vLZyM
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
Bu işlemi yaparken kaputu mahvedenler (zımpara nedeniyle) biliyorum; kolay görünse de tecrübe ve beceri isteyen bir işlem. Ben de böyle videolar izleyerek aracımdaki bazı izleri rötuşladım ancak sonuç videolarda göründüğü gibi başarılı olmadı maalesef.
Yorum
-
Yorum