arkadaşlar sizde de oluyor mu bilmiyorum, aracı park yerine alma, yerini değiştirme gibi durumlarda emniyet kemerini takmazsak park sensörlerinin ikaz sesi çalışmıyor. park sensörünü açıp kapatıyorum işe yaramıyo. iki kez aracın arkasını vuracaktım son anda farkettim. herkeste aynı mıdır onu merak ettim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
emniyet kemeri-park sensörü
Collapse
X
-
Öncelikli emniyet kemeri uyarısıdır.Emniyet kemeriniz takılı değilse ve uyarı sesi başladıysa ekranda sensör verilerini alırsınız ama sesleri alamazsınız çünkü öncelik emniyet kemeri uyarısıdır park süresi dahil çıkarmayınız dalgınlıkla kazaya sebebiyet verebilir.Sensöre alışığız hepimiz ama kemeri çıkarırsanız bu durumda öncelik kemer uyarı sesidir.
-
Geçen sene kızım geri manevra yaparken vw ye çarpıp aracın tamponunu çatlatmıştı.
Israrla park sensör sesi çalışmadı diye ne kadar çabalasa da inanmadığım bir mevzuydu.
Yine de gözlerine, aynalara ve fiziksel kontrole güvenmesi gerektiğini belirtmiştim.
Şimdi neden sesli uyarının çalışmadığını öğrenmiş olduk.
Emniyet kemeri için sanırım 20km/hız üstüne çıkınca uyarıyı veriyordu.
Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View PostEmniyet kemeri kullanırım fakat yazlıkta market
alışverişine giderken falan yakın diye kemer takmam. Yalancı kemer denilen
kemer tokalarından aldım. Park ederken emniyet kemer uyarısını susturmak
için kemer yerine takıyorum.
Öngöremediğimiz riskler için kesinlikle tedbir almalı ve kemerimizi her zaman
takmalıyız.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
Takmalısınız, çünkü kazanın nerede, ne şekilde meydana geleceği hiç belli olmuyor.
Öngöremediğimiz riskler için kesinlikle tedbir almalı ve kemerimizi her zaman
takmalıyız.
Yorum
Yorum