2016 cosmo aracımın araç ayarlarından afl ayarını akıllı ışık dağılımı sekmesini seçemiyorum aktif olmuyo bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Afl ayarları seçilmiyo
Collapse
X
-
Holgeldiniz, önce tanışma bölümünde kendinizi bir tanıtırsanız seviniriz.
O ayar nedendir bilmiyorum ama işaretlenebilen bir seçenek değil. Siz seçeneğin üstüne 1 sefer tıklayın, menüden çıkın, akşam otomatik farlar yanıkken yeşil far sembolü üstünde A harfi görmüyorsanız selektör kolunu 2 sefer ileri iterek otomatik uzun farı aktif etmeniz yeterli, afl çalışıyorInsigniaTEAM
Yorum
-
Akıllı ışık dağılımı ve viraj köşe aydınlatma seçenekleri var o ekranda. Ben şehir içinde akıllı ışık dağılımını, uzun yola çıkınca da viraj köşe aydınlatma seçeneğini işaretliyorum. Bu şekilde selektör yaptığında direkt karşıya seri bir şekilde selektör yapıyor. Akıllı ışık dağılımında gündüz yaptığı selektör şeklini akşam kısa farlar açıkken o serilikte yapamıyor, önce farları ortaya topluyor, sonra selektör yapıyor, zaman kaybettiriyor. Sizin ekranda akıllı ışık dağılımını seçemiyorsunuz, peki ne seçili görünüyor?
Son çare akü kutup başını söküp 5dk bekleyip takın.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
intellilink bulunan afl ye sahip araclarda aydinlatma ayarlarindan secebiliyorsunuz. Secenekler arasindaki farki hava kararinca ve duvara yakin mesafede anlayabilirsiniz. Secim iemlerinde tik isareti olusmuyor secim yapin ve back tusuna basarak bir onceki menuye donus yapin.
Yorum
Yorum