Orjinal yazı sahibi: cagri
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
170 hp aracım dyno da 140 hp çıktı
Collapse
X
-
Bu arada opel türkiye den sabah geri dönüş yaptılar. konuyla ilgili servisle görüşün diyorlar. ben de diyorum eskişehirdeki servisle muhattap olmak istemiyorum diye o zaman yapabileceğimiz başka bişey yok diyorlar servis bulamıyorsa 30 hp güç kaybını kim bulacak diyorum kime gideyim ben diyorum servisten başka bi yere gitmedim sanayiye mi gideyim diyorum, servistekiler bişey yok dediyse yoktur yine de servisle görüşün diyorlar. ben bu kadar ilgisiz alakasız bi hizmet görmedim birçok araç kullandım hepsinin müşteri hizmetleriyle de görüşmüşümdür ama opel gibi rezilini görmedim. Direk dava yoluna başvuracağım başka çarem kalmadı2014 COSMO 1.6 TURBO 170 HP - CARBON FLASH BLACK - 19 İNÇ JANT - ÇİFT ÇIKIŞ EGZOZ/DİFÜZÖR
- Beğenmeler 1
Yorum
-
masrafları üstlenen akaryakıt istasyonunun sigorta şirketiyle konuştum dün enjektörler değişmediği tamir gördüğü için verimli çalışmıyor olabilir dedim tamam değiştirelim sıfırıyla ama güçte bi değişiklik olmazsa enjektör ücretlerini sizin ödemeniz gerekir diyorlar. enjektör de ucuz bir şey değil ki2014 COSMO 1.6 TURBO 170 HP - CARBON FLASH BLACK - 19 İNÇ JANT - ÇİFT ÇIKIŞ EGZOZ/DİFÜZÖR
Yorum
-
0850 399 67 35
Müşteri hizmetlerinde tam bir kayıt açtırın bence daha sonra ise onların buraya bırakabilirsiniz dedikleri bir servise bırakın aracı yapsınlar. Ben sizin yerinizde olsam o servis müdürüne mükemmel kelimeler kullanmıştım şimdiye kadar
Bu tarz konusunda insan gibi konuşmak veya onların bu böyle dediği herşeye tamam dediğiniz zaman kaybettiğiniz zamandır. Geri adım atmayın kesinlikle.
Ama şunuda belireteyim bizzat yaşamış birisi olarak opel müşteri hizmetleri şuana kadar bütün sorunlarımızda gerçekten ilgili davrandılar. Baktınız iş çok farklı konumlara gidiyor verin şikayet dilekçenizi ve delillerinizi beklemeye başlayın...Sola Sinyal Devamlı Açık!
Yorum
Yorum