Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia arka stop grubu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia arka stop grubu

Arkadaşlar merhaba, dün akşam fark ettimki arka sağ stop grubumdaki led (Led mi onuda bilmiyorum) yatay dikdörtgen ışık yanmamakda. Bu led midir? değişim yapan oldu mu?

Led değil sadece arka 3 ncü stop led keserse komple değişir.

Yorum

evet youtube gördüm bende, ampulmuş. oysaki dışardan led gibi görünmekte

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Horizon star View Post
        Led değil sadece arka 3 ncü stop led keserse komple değişir.
        Benim de led'lerden biri yanmıyor; tek led değişim/onarımı mümkün değil sanırım ?

Yorum

Tek led onarımı mümkün değil gibi 3ncü stop için sebebi presslenmiş led ler yani bir ampul gibi sökülüp takılmıyor ayrıca plastik kapağı sökemiyorsnz kırmanız lazım kenarlardan sonra ypıştırma vss gereksiz bir uğraş benim de tek bir tane kesik servisde 456 tl artı kdv ama orjinal buldum bir tane 256 tl internetten bir yanım değiştirdir bir yanım tek bir led ne olacak diyor kararsız kaldım ama hep gözüm onda takılı.

Yorum

eski parçalarınızı servisten isteyin mutlaka. led değişmez diye bir şey yok ama zahmetli dediğiniz gibi. elimde bir tane çıkma olsaydı. mutlaka bakar ve kontrol ederdim onarım ihtimali için. ve değiştirirdim sönen ledi.
            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Bozuk olan stop'a avuç içiyle birkaç kere vur başkan, bendeki öyle düzeldi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
                eski parçalarınızı servisten isteyin mutlaka. led değişmez diye bir şey yok ama zahmetli dediğiniz gibi. elimde bir tane çıkma olsaydı. mutlaka bakar ve kontrol ederdim onarım ihtimali için. ve değiştirirdim sönen ledi.
                Hocam tamiri ehil ellerde mutlaka mümkündür ama sanayide/serviste bunu yapabilecek; yapabilecek olsa da yapacak adam olmayınca "tamir olmuyor" diyoruz mecburen. Varsın tek led yanmasın, nasılsa gördüğüm bir yerde değil. Tümü bozulana kadar devam...

Yorum

Ben şu açıdan söylüyorum hocam, eğer elinde eski parçası olan varsa tamiri için gerekli yardımı ben yapabilirim. led değişimini yaparım, yeterki plastik çerçevesini kırmadan açabilelim. o da üflemeli havya ile yavaş yavaş yapılır diye düşünüyorum tırnaksızsa. sanayide kimse uğraşmaz evet, sadece hobi maksatlı zaman ayırabilenler yapacaktır maalesef.
                  1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                  Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

İşleniyor...
                  X