Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 turbo baskı Balata hakkında yardım.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 turbo baskı Balata hakkında yardım.

Merhabalar. Yarın 1.6 t cosmo 87bin kmde bir insignia alacağım nasipse. Eksperde debriyaj sert yukardan kavrıyor hafif kaçırma mevcut diye bilgi girmiş. Bende aracı kullandığımda debriyajın yakarsa kavradığını hissettim. Ama araçta vites değişiminde ses rolanitide ses felan yok. Benim sorum şu olacak volant masrafı çıkar mı sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.

İnsignialarda debriyaj biraz yukarda kavraması ve sertlik olmasınin bir çok örneği var bence kalkışta bir sorun yok ise bir sıkıntı yoktur sorun yaşarsınız oplelin kampanyalarını takip edin indirim varken degerlendirirsiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkür ederim bilginiz için. Kalkışta titreme sıyırma tarzı problem yok vites geçişlerinde zorluk felan yok ama Eski astra h ımından alışmışım yumuşak debriyaja garip geldi.

Bilgi eklemek isteyen var ise dinlemek isterim.

Yorum

Normal bir durum, bende Astra Sedan'dan sonra bana da aşırı sert gelmişti. insignianın karekteristiği böyle.

Yorum

Evet arkadaşlar. 2011 Model 87 binde 1.6T aracımın baskı Balata indiğinde volantında arızalı çıkmış olduğunu gördük. 750tl baskı Balata 300 TL hidrolik rulman 2300 TL boşalt 150 TL şanzıman yağı işçiliksiz çıkan masraf bu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Lethe41 View Post
            Evet arkadaşlar. 2011 Model 87 binde 1.6T aracımın baskı Balata indiğinde volantında arızalı çıkmış olduğunu gördük. 750tl baskı Balata 300 TL hidrolik rulman 2300 TL boşalt 150 TL şanzıman yağı işçiliksiz çıkan masraf bu
            Geçmiş olsun.

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

İşleniyor...
            X