Turbo hortumun basınçla yerinden çıkması üzerin düşünürken bir kaç olasılık geldi, eğerki turbo havayı pistonlara göndere bildseydi basınç yükselip boru patlamazdı bence, cdti motorda gaz kelebeği gibi çalışmayan ancak orada olan kelebek kapandıysa bu durum olabilir kanatindeyim (yeni nesil dizellerde var sanıyorum kelebeğin). Eğerki bu böyle bir durum olduysa çok ilginç olurdu. Yada turbo gereğinden fazla dolup basıncı boşaltamadı başka bir sorun oldu, bunlar tahminimdir her iki durumda kullanıcı odaklı olması mümkün değil işletim yazılımı sorunu gibi duruyor anlık bir hata bile olsa sonuç garanti kapsamına alınmayan müşteri ye yüklenen bir durum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Turbo Hortumu Çıktı (1.6 Cdti)
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: ersinnisre View PostTurbo hortumun basınçla yerinden çıkması üzerin düşünürken bir kaç olasılık geldi, eğerki turbo havayı pistonlara göndere bildseydi basınç yükselip boru patlamazdı bence, cdti motorda gaz kelebeği gibi çalışmayan ancak orada olan kelebek kapandıysa bu durum olabilir kanatindeyim (yeni nesil dizellerde var sanıyorum kelebeğin). Eğerki bu böyle bir durum olduysa çok ilginç olurdu. Yada turbo gereğinden fazla dolup basıncı boşaltamadı başka bir sorun oldu, bunlar tahminimdir her iki durumda kullanıcı odaklı olması mümkün değil işletim yazılımı sorunu gibi duruyor anlık bir hata bile olsa sonuç garanti kapsamına alınmayan müşteri ye yüklenen bir durum.
backgroundda sanırım uğraşan bir cagri kardeşim kaldı. onun haricinde de ümidim kalmadı Opel müşteri memnuniyetinden.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Garanti devam ediyordu galiba. Garanti opelin kendi garantisi flex dedikleri miydi.
Benim aracımda 37k da iken emme manifoltu sorunu çıkmıştı müşteri kaynaklı sorun dediler nazla değişim yapıldı garantiden. ilk olan garanti uzatma olan özel bir şirket tarafından sağlanan garantiydi bendeki. Sonradan flex dedikleri sözde opelin kendi uzatma sisitemi çıktı.
1.6 SIDI
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ersinnisre View PostGaranti devam ediyordu galiba. Garanti opelin kendi garantisi flex dedikleri miydi.
Benim aracımda 37k da iken emme manifoltu sorunu çıkmıştı müşteri kaynaklı sorun dediler nazla değişim yapıldı garantiden. ilk olan garanti uzatma olan özel bir şirket tarafından sağlanan garantiydi bendeki. Sonradan flex dedikleri sözde opelin kendi uzatma sisitemi çıktı.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Evet şimdi önemli bir gelişme oldu, güncelleme yapmak isterim. Dün Opel Türkiye ile temasa geçmiştim, daha doğrusu şikayet var'a yazmıştım,direk ulaşacaklarını biliyordum. Sağolsunlar Opel Türkiyeden Gonca adında bir hanfendi aradı. Ben size dönüş yapacağım sizi çok iyi anlıyorum dedi. Az önce kendisi bana dönüş yaptı. Opel Türkiye masrafın %70 ini karşılayacağını söyledi. Servis bakımlı olması sebebiyle. Aslolan bu tarz mekanik arızların (kullanıcı dışı kaynaklı) tamamını karşılanması gerekiyor, fakat buna da şükür. Uzlaşmaya gidiyorum ve kabul ettim. 320+kdv gibi bir rakamla parçayı değiştirecekler. Umarım ATM şubeside gerekli test ve kontrolleri yaparak neyin buna sebep olduğunu iyi tespit eder ve uğraşmak zorunda kalmayız.
Buradan Opel Türkiye'nin uzlaşmacı ve müşteri memnuniyeti yaklaşımını ve ayrıca Gonca Hanımı tebrik ediyorum. Sevindirici umut verici bir adım, en azından Servis Bakımlı araçlar için.Son düzenleme: selcuktuncer; 12.06.2019, 10:53.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View PostEvet şimdi önemli bir gelişme oldu, güncelleme yapmak isterim. Dün Opel Türkiye ile temasa geçmiştim, daha doğrusu şikayet var'a yazmıştım,direk ulaşacaklarını biliyordum. Sağolsunlar Opel Türkiyeden Gonca hanım adında bir hanfendi aradı. Ben size dönüş yapacağım sizi çok iyi anlıyorum dedi. Az önce kendisi bana dönüş yaptı. Opel Türkiye masrafın %70 ini karşılayacağını söyledi. Servis bakımlı olması sebebiyle. Aslolan bu tarz mekanik arızların (kullanıcı dışı kaynaklı) tamamını karşılanması gerekiyor, fakat buna da şükür. Uzlaşmaya gidiyorum ve kabul ettim. 320+kdv gibi bir rakamla parçayı değiştirecekler. Umarım ATM şubeside gerekli test ve kontrolleri yaparak neyin buna sebep olduğunu iyi tespit eder ve uğraşmak zorunda kalmayız.
Buradan Opel Türkiye'nin uzlaşmacı ve müşteri memnuniyeti yaklaşımını tebrik ediyorum. Sevindirici umut verici bir adım, en azından Servis Bakımlı araçlar için.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ratip View PostGeçmiş olsun. Adınıza ve insigniateam üyesi olarak adıma sevindim. Biz de Opel Türkiye'ye %70 teşekkür ediyoruz o zaman1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Wolverine View PostÇağrı beyin dediği gibi mi acaba? Yani opel turkiye de düzelme mi var? İnşallah.. hayırlısı bakalım..1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
bu arada cagri ya ne demeli. adam kendi arabası gibi oraya buraya söyeleyellimmi mail atalımmı diyip uğraştı. Cidden kral adam. ne yapabiliriz bu durum için diye çabaladı. Teşekkürler kardeim iyi ki varsın. Ayrıca sizlerde dert ortağı oldunuz konuda stresimi paylaştınız sağolun iyi ki burası var yoksa insan gidip tartışmaya girecek içini dökemezse. Keza ersinnisre bey özelden başka br servis tavsiyesinde ikili ilişki ve diyaloğunu kullanarak yardımcı olabileceğini söyledi. İyi ki varsınız insigniateam ailesi.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
- Beğenmeler 3
Yorum
Yorum