Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AFL Far Sistemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• AFL Far Sistemi

İyi günler iyi bayramlar arkadaşlar. Aracım 2011 İnsignia 1.6t Cosmo. Araniza 2018 Ağusyps ayında katılmıştım. Yardımcı olduğunuz konular için ayrıca teşekkür ederim. Benim sorunun şimdiye kadar devamlı Ankara şehir içinde kullandığım için fark edemediğim Afl far sistemim ile alakalı. Dün gidiş gelişli karanlık taşra yolunda fark ettim ki afl far sistemim hangi hız olursa olsun değişiklik olmuyor. Hep o 3x3 lik tabloda ilk sırada yer alan "yaya aydınlatması" diye geçen yakın mesafe aydınlatmada kalıyor olması yüksek hızlarda 10mt önünü aydınlatıyor olması oldukça sıkıntılı. Direksiyonu sağa sola çevirdiğimde direksiyona duyarlı herhangi bir sıkıntı yok. Aracında herhangi bir arıza da mevcut değildir. Bunun için ne yapmam lazım. Bazı konularda okudum güncelleme ile ilgili bilgi var ancak güncelleme alan araçlar insignia B oldunuğu fark ettim. Bu güncelleme bizim araçlar için de mevcut mudur? Yardımlarınızı bekliyorum.

Afl auto konumda olması gerekiyor yeşil far simgesinde A hafride gözükmesi gerekiyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Merhaba, öncelikle tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz.

Araştırdıysanız belki daha önce okumuş olabilirsiniz, yukarıda Fatih abinin dediği gibi göstergedeki yeşil renkli far sembolü üzerinde A harfi olacak.
      Yok ise akşam farlar auto konumunda yanıkken selektör kolunu iki sefer ileri doğru iteceksiniz, ekranda otomatik uzun farlar aktif diye uyarı verecektir.
      Menüde ayarı var mıydı hatırlamıyorum ama orta ekrandaki Config menüsünden de aydınlatma ayarlarına bakmanızda fayda var, belki oradan da kapalıdır.
      InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
      X