Orjinal yazı sahibi: Yavuz1218
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Motor gücü azalması
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: ebc23 View PostBugün görüştüm firma ile yazılımdan olma ihtimali yok selenoid valfi arızası dediler yani meseleye çok hakim olmadığımız içinde ısrarcı olamadım bi süre daha kullanacağım tekrar arıza verirse mecburen Stock haline döndüreceğiz...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Yavuz1218 View Postmerhaba arkadaşlar, forumun yeni kullanıcısı sayılırım, bu yüzden yabancı da sayılırım. aracım 2013, 1.6 Turbo, cosmo modeli. Üzerinde Prins vsi2 di LPG kiti var,aracımda normal kullanım soncunda birden bire " Aracı en kısa zamanda servis" yazısı çıkıyor, sonra bu yazı kayboluyor, yazı çıkar çıkmaz aracın çekişi tamamen düşüyor, sanki şahin kullanıyormuşum hissi veriyor. Stop edip bir dakika bekledikten sonra tekrar çalıştırdığımda çekiş normale dönüyor. Memlekette ben bunu sordum kompresyon testi yaptılar ve sübaplardan bir tanesi gidik dediler. Ama kullanıma engel değil, normal olarak kullanıyorum aracı, sadece çekiş gidiyor. Sonrasında servise gittim ve orjinal yazılımlı bilgisayara bağladılar her hangi bir hata çıkmadı, aynı testi bilgisayarla yaptılar ancak sübapların normal olduğunu, sıkıntısının olmadığını söylediler. Bir kaç özel servise daha götürdüm bana LPG kaynaklı olabilir, benzinde kullanın dediler, 5 gün benzinde kullandım sıkıntı çıkmadım, bunun üzerine LPG basıncını yükselttiler yaklaşık 3 haftadır sıkıntı olmamıştı. Ancak bugün aynı sorunla yine karşılaştım. Bununla ilgili bilgisi olan varsa çok sevinirim. Çok canımı sıktı bu sorun.
Yorum
-
Hocam özel servise gittim, kompresyon testi yaptılar sübaplarda birisi yakmış, daha önceden de sıradan başka bir yerde yaptırdım orda da sübaplardan birisi yanmış olarak çıktı, düşük bar basıyor bir tanesi, şimdi aracı bıraktım ancak çelik sübap bulamıyorlarmış, üretilip gönderilecekmiş, sizce yaptırmalımıyım bu şekilde? İlk defa bu sübabın üretilmesi sorun olur mu acaba
Yorum
Yorum