Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bakar misiniz ? (opcom)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bakar misiniz ? (opcom)

Merhaba arkadaşlar,

2016 1.6CDTI Sport model otomobili sonunda alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.

Sormak istediğim soru başlıktada mevcut aslında.
    2016 2017 Son makyajlı kasalarda OpCom aracılığı ile gizli özellikler açılabiliyor mu ?

Yapan yada tanıdığı olan biri var ise, bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürler

Opcom ile çok fazla bir özellik açılmıyor.. vagcom gibi deil.. uğraşmaya degmez yani.. benim bildiğim ilk kasada sadece aracın tork beygir gücü basınç değerleri yağ sıcaklığı gibi yani bir offroad menü gibi kısmı değerler görüntüleniyordu.. obd2 yardimiyla..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Geçen yıl Çin den getirttim bi tane op com cihazı. 2014 sidi cosmo aracımda en basitinden sport kasalardaki akü voltaj değerini gösterse bana yeter dedim. Ayarlarda var ve açıyor görünüyor ancak en sonda kaydet diyip çıkınca hata veriyor. Geçen yıldan bu yana ne değişti bilemem ama yazılım geliştirmesi olmak zorunda..daha önceki modellerde işe yarıyor ancak 2014 ve sonrasında benim bildiğim gizli menü varsa da açamıyor. Geçen yıldan bu yana yeni yazılım çıkmışsa da bi bilgim yok..bakmak lazım..
      @Murat
      2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
      X