Duyuru

Collapse
No announcement yet.

90 km üstünde motor kısmından gelen uğultu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 90 km üstünde motor kısmından gelen uğultu

Merhaba arkadaşlar, bir haftadır belli belirsiz bu ses geliyordu ancak bugün seyir halinde 90 km üstünde belirgin şekilde duydum, video linki aşağıda, videonun 09-17 sn arasında net duyulur gibi, konu hakkında bilgisi olan arkadaş varsa paylaşımlarını bekliyorum.

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Klimanız açıkmı bu sesi çıkardığında ?

Yorum

Hayırdır inşallah. Anlayamadım ama daha fazla bilgi verirsen sanırım daha fazla yardımcı olunabilir. Mesela hangi vites, hangi devir gibi.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Valla çok sinir bozucu bir durum , arabadan soğutur adamı. Bende bir zaman klima boruları ile epey müddet uğraşmıştım zırıltıyı bulmak için . Umarım kısa zamanda bulursunuz.

Yorum

Akşam gel test edelim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
            Akşam gel test edelim
            Akşama şirket iftarı olmasa gelecektim Fatih abi iftardan sonra erken kaçabilirsem çaya geleceğim

Yorum

Klima kapalı konumda, 80-90 km üzerinde 2500 devri geçince bu ses geliyor, gaza yüklendikçe ses artıyor, gazı bırakınca ses kesiliyor. düşük hızlarda ses yok bu sebeple 1.2.3. viteslerde ses duymuyorum 4. 5. ve 6. viteslerde 2500 devri 80-90km hızı geçince belirgin şeklide duyuluyor.

Yorum

İşleniyor...
              X