Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2015 cosmo stil paket ön-arka fren balatası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2015 cosmo stil paket ön-arka fren balatası

Selamlar dostarım. Aracıma ön ve arka fren balatası alacağım. 245 40/R19 jant-lastik ölçülerim. Freedo marka düşündüm. Bu iki ürünü aynı yerden buldum fakar önler için olanda 16" 296mm olanlara diyor,kafam karıştı. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Linkler aşşağıda.

Opel Insignia A Ön Fren Balatası Takımı Küçük Tip FERODO Marka OEM Yedek Parçadır. Disk Çapı 296 MM Olan Araçlara Uyumludur. FERODO Marka. Bu ve Diğer Tüm Yedek Parçaların da en uygun fiyatı OpelParcaci.com da! Ürün incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın! Opel ve Chevrolet Yedek Parçada Doğru Adrestesiniz.

Opel İnsignia Arka Fren Balatası Tüm Modellere Uyumludur. 16 - 17 - 18' Jantlara Uyumlu TRW Marka 1.Sınıf Kaliteli parçadır. TRW Marka. Bu ve Diğer Tüm Yedek Parçaların da en uygun fiyatı OpelParcaci.com da! Ürün incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın! Opel ve Chevrolet Yedek Parçada Doğru Adrestesiniz.

Firmayı arayın, aracın şase numarası verin. Hangisi uyuyorsa araca ona göre balata göndersinler size. Diğer türlü ilerde başınız ağrımasın.
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine View Post
      Firmayı arayın, aracın şase numarası verin. Hangisi uyuyorsa araca ona göre balata göndersinler size. Diğer türlü ilerde başınız ağrımasın.
      Zaten firma ile whatsap üzerinden yazıştık.Şase numarasından bunlar çıkıyormuş. Garip geldi. 19" jantlarım fabrika çıkışı stil paket zaten,ilginç geldi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post

Zaten firma ile whatsap üzerinden yazıştık.Şase numarasından bunlar çıkıyormuş. Garip geldi. 19" jantlarım fabrika çıkışı stil paket zaten,ilginç geldi.
        Bende merak ediyorum bu durumu bizim araç sport paket, fakat galiba hepsi aynı kullanıyor ? bilgisi olan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.

Yorum

vaktinde şaseden sorgulatıp trw almıştım, büyük küçük olması durumunda muhtemelen yuvasına sığmayacaktır zaten, problem çıkacağını sanmıyorum. ilk balata değişimiyse diski tornalatın mutlaka, ben yaptırmamıştım sürtme sesi ve düzensiz frene sebep olmuştu.
          OPC Line Sport

Yorum

Disk tornalamayı ben artık yaptırmam önermem de. 150 lira vermiştim ön diskler için. Bir süre sonra frene basınca titreme başlamıştı. Ustası iyi torna yapamadı sanırım. Gm olmayan 2 disk aldım (markasını unuttum şimdi) 400 lira verdim. 1 yıl garantili. Çok da memnunum. Tornaya para verene kadar ucuza disk alın daha iyi..
            @Murat

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine View Post
              Disk tornalamayı ben artık yaptırmam önermem de. 150 lira vermiştim ön diskler için. Bir süre sonra frene basınca titreme başlamıştı. Ustası iyi torna yapamadı sanırım. Gm olmayan 2 disk aldım (markasını unuttum şimdi) 400 lira verdim. 1 yıl garantili. Çok da memnunum. Tornaya para verene kadar ucuza disk alın daha iyi..
              Hocam siz biraz şanssızlık yaşamışsınız. Ben 2 aracımda da torna sonrası son derece iyi sonuç aldım; üstelik tornaya ilk aracımda 20, ikincide tam fiyatı bilmemekle birlikte en fazla 50 lira verdim. (Geçen hafta yaptırdım) Sizden hem yüksek fiyat almışlar; hem de iyi iş yapmamışlar.

Ancak torna yerine yeni disk almak fena değil, özellikle bir kaç torna yaptırmamak lazım diye düşünüyorum.

Yorum

Hella marka fren balatası varmış.Fabrika çıkışı audi'lerde varmış.Nasıldır bilgisi olan varmı? İzmir'de gittiğim özel servis araç sahipleri kaliteli isterse bu markayı takıyorlarmış.Hiç şikayet gelmemiş ve hem sessiz hemde frenleme iyiymiş. Bu arada disklere bakmıştı ustam,iyi dedi değişime gerek yokmuş. İlk defa değiştireceğim. Araç 34.500km'de 3000km kadar daha gider dedi fakat bitip diskleri yemesin diye değiştireyim diyorum.

Yorum

Fren konusu burada açılmışken bende diskleri ve kaliperleri daha büyük taktırmak istiyorum delikli veya çizgili jantın içinde güzel bir görüntü oluyor ama malum konumuz fren ve can taşıyoruz. En iyi bilgiyi forumdan alırım diye umuyorum. Yapan uygulayan varmıdır içimizde.?
                  • Insignia 1.6 T 170Hp Cosmo+Still Paket
                  • Antara 2.0 CDTI 150Hp Cosmo

Yorum

Disk tornalama kesinlikle önerilecek bir uygulama değil, çok çok önemli olan ve hayati önem arz eden bir konu. Ortada 2 ton ağırlığın en kısa mesafede durmasını sağlayan bir sistem var ve bu mekanizma üzerinde bir aşındırma yapıyorsunuz. İncelen disk riskli bir durumda kırılmaya bile sebebiyet verebilir.
                    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tamercihan View Post
                      Fren konusu burada açılmışken bende diskleri ve kaliperleri daha büyük taktırmak istiyorum delikli veya çizgili jantın içinde güzel bir görüntü oluyor ama malum konumuz fren ve can taşıyoruz. En iyi bilgiyi forumdan alırım diye umuyorum. Yapan uygulayan varmıdır içimizde.?
                      Yan markaların sadece disk balata değişimiyle uygulaması da yapılabilir, komple fren seti değişimiyle Insignia OPC’nin Brembo frenleri de uygulanabilir.

Ucuz yollu olanı sadece disk balata değişimi olanı ama ciddi anlamda iyileştirme için kesenin ağzını açmak lazım
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
                        Selamlar dostarım. Aracıma ön ve arka fren balatası alacağım. 245 40/R19 jant-lastik ölçülerim. Freedo marka düşündüm. Bu iki ürünü aynı yerden buldum fakar önler için olanda 16" 296mm olanlara diyor,kafam karıştı. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Linkler aşşağıda.

Opel Insignia A Ön Fren Balatası Takımı Küçük Tip FERODO Marka OEM Yedek Parçadır. Disk Çapı 296 MM Olan Araçlara Uyumludur. FERODO Marka. Bu ve Diğer Tüm Yedek Parçaların da en uygun fiyatı OpelParcaci.com da! Ürün incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın! Opel ve Chevrolet Yedek Parçada Doğru Adrestesiniz.

https://www.opelparcaci.com/urun/ope...tum-modeller-1
                        Benim arabamda 18 inch jant olmasina ragmen önler 321mm arkalar 315mm balatalari alirken dikkat edin 19 inch jant icin 296mm bana ufak gibi geldi..

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post

Yan markaların sadece disk balata değişimiyle uygulaması da yapılabilir, komple fren seti değişimiyle Insignia OPC’nin Brembo frenleri de uygulanabilir.

Ucuz yollu olanı sadece disk balata değişimi olanı ama ciddi anlamda iyileştirme için kesenin ağzını açmak lazım
                          Sadece ön diskler balatalarla beraber 700 Euro civari gönül ister tabii

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

Gökhan abi ben levent dogu insignia team delphi markayida araştır bu arada

Yorum

Delphi marka ön disk 2 adet 400 tl ve delphi darka ön balata 2 adet 150 tl taktırdım. Memnunum. Fazlasına bence gerek yok. Seneye keyfe keder değiştiririm begenmezsem, nasılsa orjinalden her halükarda ucuza malolacak..
                              @Murat

Yorum

İşleniyor...
                              X