Sesde yapmiyor .. cok iyi en son kaliteli değil ama orta segmentin üstünde
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2015 cosmo stil paket ön-arka fren balatası
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
Yan markaların sadece disk balata değişimiyle uygulaması da yapılabilir, komple fren seti değişimiyle Insignia OPC’nin Brembo frenleri de uygulanabilir.
Ucuz yollu olanı sadece disk balata değişimi olanı ama ciddi anlamda iyileştirme için kesenin ağzını açmak lazım- Insignia 1.6 T 170Hp Cosmo+Still Paket
- Antara 2.0 CDTI 150Hp Cosmo
Yorum
-
1Ay önce komple ön arka delphi disk balata alıp taktırdım. 1070tl parça 150 lirada işçilik verdim. Şimdilik memnunum. Aracımda serviste 19 inç jant takılmış ancak 17 inç e uygun fren disk balatası çıktı aşağıdaki siteden şase nosu ile aratıp aracınıza uygun olanın parça kodlarını bulabilirsiniz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
Yetkili servis oem ürün olduğu için Brembo distribütörleri bulamaz.
Türkiye'de sadece 315mm arka diskleri ve balataları bulabildim 1300 tl gibi bir rakam var. Yurt dışında bu rakam 300 euro. Dediğiniz gibi servise danışmak lazım. Bu fiyat aralıkları kafamı karıştırdı iyice.- Insignia 1.6 T 170Hp Cosmo+Still Paket
Yorum
-
Hepinize ilginiz için teşekkür ederim. Hella prigido balata araştırıyorum,İzmir'de özel servisteki usta arkadaş önerdi. Audi ve ww fabrika çıkışı araçlarına takıyormuş. Servis sahibi öneren arkadaşta gelen Opel araçlara takıyoruz,daha ses ile ilgili şikayet yada fren ile ilgili şikayeti olan olmadı. İstersen sen al gel takarız dedi. Bende şase numarasını verdim,bu hafta getirtecek ve takacagız ön-arka. Diskler temiz çıktı.Dalgalanma falan yok,Bende sert fren yapmam sakin giderim yolda,sanırım ondan aşınma yok disklerde. Elinde Hella olmadığı için geçici sanırım markası AGP olmalı balata taktı,bayramda sorun yaşamamam için (ön balatalar iyice bitmiş).Hayırlısı ile bu hafta halledecez.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Tamercihan View Post
İnternetten bakındım bayağı 355mm ön diskler 315mm arka diskler balataları brembo kaliper fren hortumları falan 2000-2200 dolar gibi bir rakam çıkıyor ortaya..(Avrupa sitelerinde)
Türkiye'de sadece 315mm arka diskleri ve balataları bulabildim 1300 tl gibi bir rakam var. Yurt dışında bu rakam 300 euro. Dediğiniz gibi servise danışmak lazım. Bu fiyat aralıkları kafamı karıştırdı iyice.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: seloselo View Post
standart frenajdan biraz daha iyi olsun istiyorsanız , ebc greenstuff balataya bakın derim.- Insignia 1.6 T 170Hp Cosmo+Still Paket
Yorum
-
Valal abi bazen korkutmuyor değil ani frenlerde. Fren işine sadece balatalar ile değilde disk ve kaliperleride dahil ederek daha da iyi bir sonuç elde etmek istiyorum. Brembo harici başka marka tavsiye edebilirmisin. Brembo 100-0 fren mesafesi en iyi sistem. Yanlış hatırlamıyorsam 35,5-36,0 metre. Biraz tuzlu tabi döviz kurlarından dolayı.
Yorum
-
dediğiniz gibi tümden aksamı değiştirmek bence 1,6 araba için son derece lüzumsuz olduğu kanaatindeyim. Ayrıca performans disk/balata ses yaparak sizi rahatsız edebilir bilginiz olsun. Bahsettiğiniz 100-0 frenaj mesafesinde fren ekipmanına ek olarak asfalt kalitesi/sıcaklık/amortisör/lastik durumu vb bir çok etkende belirleyici olacaktır. Katalog/test verilerine fazla takılmayın.- Insignia 1.6 T 170Hp Cosmo+Still Paket
Yorum
-
Araç şuan 205-210 bg'lerde Stage 2 ye geçmeyi düşünüyorum Şanzımanın ve pistonların izin verdiği sınırlar doğrultusunda tabi. 170 Stok frenleri biraz da olsa iyileştirmek gerekli diye düşünüyorum açıkçası. Kaliper sistemi başlı başına zaten 800-1000 dolar arasında değişen fiyatlar gördüm. Sadece diskler ve balataları iyileştirsek iyi bir sonuç elde edebilirmiyiz ?
Yorum
-
Stage 2 de turbo ve intercooler büyütülür bunun yannda debriyaja da el atılır. Daha zengin yakıt için yakıt sistemi kuvvetlendirilir.Sizin aracınız sanırım otomatik bu sebeple o işlere kalkışmayın kuvvetle muhtemel şanzuman sıyırır.
Şaka bir yanada şanzıman ne kadar torka kadar kaldırır bunu net bilmek lazım zaten şanzımana müdahale etmek istemem.İntercooler eğer stage 1 de iken fayda verirse yaptırabilirim. Maslakta 2-3 yerle telefonda görüştüm davet ettiler haftaya bir program yaptık detaylı görüşeceğim. Bu hafta içi dış akseuarlarını tamamlıyorum aracın. Arka Stop karartma cam üstü spoiler marşpiyel eklerini falan.Ama opc ön tampona splitter bulamadım. Önümüzde ki ayda -3cm Eibach yay taktıracağım aracın dışında yapacağım işlem kalmıyor .- Insignia 1.6 T 170Hp Cosmo+Still Paket
Yorum
Yorum