insignia daki küçük boya kusurları ölçünüz olmasın. Yanılırsınız. Şimdiye kadar gördüğüm en kötü boyaya sahip D sınıfı araç insigniadır. Kuş pisliğindeki asitle anında tepkimeye giriyor boya ve çatlatıyor boyayı verniği. rüzgarla uçuşan taşlar önünüzde seyreden aracın kılcal boyuttaki taşları atması dahi boyanızın heryerini delik deşik eder. Sırf bu yüzden siyah olan aracımı kaplatmayı düşünüyorum, çünkü canımı sıkabiliyor bu detaylar araç sahibi olarak şimdi ben aracıma tertemiz diyemem mi? Derim abi. Bilen bilir aracımın temizliğini, servis bakımlı olduğunu fln. Belki sizin baktığınız araç sahibide haklıdır ve aracı temizdir.Tek başına boya ölçü değil maalesef.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Donanım karışıklığı
Collapse
X
-
ben size ipucu veriyorum enekslo insignia araç almak istediğiniz için. Boya da ki bazı deformeler aracın kondisyonuyla ilgili sizi yanıltabilir dikkat edin diyorum. Tabii ki kusur varsa söylenir, istanbul gibi bir yerde boya takıntısı olan adama gel bak makyajını kendin gör diyeceksin özellikle, ben bunu bilirim. ama aracın mekanik elektronik kısımları sorunsuzsa içi yaşam alanı sorunsuzsa o araç övülür doğal olarak. benimki sadece tavsiye uyup uymamak size kalmış.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: enekslo View PostBugün bana yakın olan daha az km de olan otomatik olan bir araç baktım tavandaki su oluklarindaki boya atması,tavan ve kaputtaki kuş pisliği yanıkları sağ ön ve arka kapıdaki çizikler nedeniyle vazgeçtim araç sahibi ısrarla aracım çok temiz demesine rağmen araç içime sinmedi diğer manuel araçta bana uzak ve yetkili servis bakımlı olmadığı icin diğerine gitmeyi göze alamadım.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: enekslo View PostBenim gördüğüm mastik çatlamasından daha çok boyanın kalkmasıydı ve endişelendiğim nokta tazyikli suyla beraber bunların tavana doğru yayılma olasılığıydı.Bildiğiniz tavana doğru dediğim şekilde yayılma olan araç var mı?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: enekslo View PostBenim gördüğüm mastik çatlamasından daha çok boyanın kalkmasıydı ve endişelendiğim nokta tazyikli suyla beraber bunların tavana doğru yayılma olasılığıydı.Bildiğiniz tavana doğru dediğim şekilde yayılma olan araç var mı?InsigniaTEAM
Yorum
Yorum