Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Donanım karışıklığı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Donanım karışıklığı

Herkese merhaba bir süredir internette makyajlı kasa cosmo araç bakıyorum içlerinden bir tanesinde araç cosmo olarak ilan verilmiş ancak araçta cosmo donanımlarda olan afl far,arka makam perdeleri,orjinal büyük ekran multimedia,siyah kaplama ön konsol,cosmo jant,cosmo ön panjur varken koltukları baldır destekli olan kumaş sport donanım koltuklarından(elektriksiz ve hafızasız) ve hayalet göstergesi yok araçta boya ya da benzeri bir şey yok ama ortaya karışık bir donanım olmuş bilgisi olan var mı?

Çünkü o araç cosmo değil, edition elegance v.b. Satıcı hata yapmış. Sizin cosmo için yazdıklarınız doğru.
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

bence ilan üzerinden konuşmak daha iyi olur. bahsettiğiniz donanım farklılığını bir sports tourer'da görmüştüm, belki o araçtır.

diğer türlü Edition elegance'da afl, arka perdeler vs. olmaz.
      ilanı paylaşın bir bakalım
      InsigniaTEAM

Yorum

Araçta Cosmo'da olan AFL, far yıkama, yan camların üst krom çıtası, makam perdeleri, Cosmo jantlar var. Hayalet ekran, deri-kumaş karışımı koltuk döşemesi, elektrikli koltuk ayarı yok.

Benim aklıma Edition Elegance olup Cosmo'ya benzetilmeye çalışılmış bir araç olduğu geliyor. Benzer yöntemlerle makyajsız kasayı makyajlıya çevirenler vardı

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

araç cosmo değil...
          1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
          Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Çok nadirde olsa fabrikalardan bazen bu tür ne olduğu belli olmayan araç çıkabiliyor bu sorunun cevabını en iyi Opel Türkiye verir müşteri ilişkilerini arayıp bilgi istenebilir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkürler cevaplar için sahibi ile görüştüm oda ikinci el almış aracı servise gittiğinde servisdekilerde şaşırmışlar sanırım araç fuar aracı gibi bir şey miş o yüzden yurtdışında olan ama ülkemize gelmeyen bir pakete sahipmiş peki ciddi ciddi düşünüyorum bu araç alınır mı sizce?Koltuğu açıkcası benim daha hoşuma gitti gösterge hayalet olsa iyi olurdu ama bununda ortadaki ekranın büyüklüğü standartlardan daha geniş onuda çok kafaya takmıyorum.

Yorum

Düz vites sanırım. Sırf buna sebep ben alırdım. Bendeki araç da cosmo otomatik. Ama düz vites başka..
                @Murat
                2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Afl donanım mevcut arabada bizdeki standart cosmolara benzemiyor arka perdeler vss de mevcut ve koltuklar spor yani bu koltuklar edition elegance da yok,Muhtemelen bazı ülkeler için üretilen aynı model de örnek cosmo da farklı donanımlar bu tip varyasyonlar olabilir ruhsatta belirtilmez dolasıyla şaşi no ile herhangi bir yetkili servise sormakta yarar var çünkü araçtaki ön göğüs klima kumandaları multimedia falan da cosmo bir tek hayalet gösterge ve elektrik koltuk bunu desteklemiyor ama onun dışında herşey cosmo değişik bir kombinasyon.İlk defa gördüm.
                  Düz vites olması güzel performansı baltalamaz en azından.Geçmişi temiz bakımları düzenli yapıldıysa alınır.

Yorum

Forumda düz vitesin övüldüğünü görünce şaşırdım Düz vites SIDI candır

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Otomobilde ek kral DÜZ VİTESTİR. Otomatikten keyif almıyorum, arabanın aklı ne kadar ki yola karar verip senden iyi vites değiştirsin. Süper bilgisayar taksan da hikaye. Yol durumunu benim kadar iyi analiz edemediği için aksiyonları da tuhaf oluyor zaman zaman.

Ben arabayı eşim kullanacak diye otomatik aldım yoksa düz vites alır hem daha keyifli kullanır hem de daha az tüketim yakalardım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
                        Forumda düz vitesin övüldüğünü görünce şaşırdım Düz vites SIDI candır
                        Turbo araç ve benzinliyse kesinlikle düz olmalı????.Ben şehir içinde otomatik fakat şehir dışı ise kesinlike manuel e alıyorum sebebi sakin kullanımda 70 80’de 6.vitese atması ve kamyonet gibi kazıklaması beni deli ediyor.Tamam sonuç yakıt ekonomisi ama bu sefer de yokuşa başlarken 80 le 6 ile çıkmaya başlayıp boğulur gibi olması beni kızdırıyor uzun yolda kesinlikle düz vites kullanıyorum.Daha da az yakıyor kendi sapıtıklığını engellemiş oluyorsunuz.

Yorum

Düz vites elbette daha zevkli fakat zevk için araç kullanamıyoruz ki. İşe servisle gidip gelsem, aracımı sadece akşamları ve haftasonları kullansam kesinlikle manuel alırdım ama aracı en çok işe gidip gelirken, şehir içi trafikte kullandığım için tercihim artık otomatikten yana. Otomatik vites sayesinde trafikte bir elinde kahve ile güvenli sürüş yapabilmek büyük keyif.

Tabii bu kararımda 20 yıllık sürücü olmamın ve önceki araçlarımın çoğunun güçsüz motor nedeniyle (75-115 ps arası) sürekli vites değişimi gerektiren araçlar olmasının da etkisi var. SIDI gerçekten manuel çok keyifli olur ama artık tövbe ettim, o yüzden sık sık manuele alarak o hevesimi köreltiyorum.

Yorum

Bugün bana yakın olan daha az km de olan otomatik olan bir araç baktım tavandaki su oluklarindaki boya atması,tavan ve kaputtaki kuş pisliği yanıkları sağ ön ve arka kapıdaki çizikler nedeniyle vazgeçtim araç sahibi ısrarla aracım çok temiz demesine rağmen araç içime sinmedi diğer manuel araçta bana uzak ve yetkili servis bakımlı olmadığı icin diğerine gitmeyi göze alamadım.

Yorum

İşleniyor...
                            X