Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cosmo vs. Elite (2016,2017)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Cosmo vs. Elite (2016,2017)

Arkadaşlar merhaba,

Forumda araştırdığım kadarıyla 2016, 2017 modellerde (1.6CDTI) cosmo ve elite paket donanım farklarında sadece,

-Bose ses sistemi
    -ön cam ısı yalıtımı

Olmak üzere 2 çeşit fark yazılmış.
    bu farkların haricinde benim gözden kaçırdığım, bulamadığım fark veya farklılıklar var mıdır ?

Ön cam ısı yalıtımından kastı buz çözücü gibi birşey mi?
    bu özellik için direksiyonda vb herhangi bir düğme var mıdır?
    foto ekleyebilirmisiniz ?

ayrıca bose ses sistemi ile gelen ekran farklımıdır?
    farklari nelerdir?

Simdiden tesekkurler.

Orjinal yazı sahibi: FatihKzl View Post
    Arkadaşlar merhaba,

Forumda araştırdığım kadarıyla 2016, 2017 modellerde (1.6CDTI) cosmo ve elite paket donanım farklarında sadece,

-Bose ses sistemi
    -ön cam ısı yalıtımı

Olmak üzere 2 çeşit fark yazılmış.
    bu farkların haricinde benim gözden kaçırdığım, bulamadığım fark veya farklılıklar var mıdır ?

Ön cam ısı yalıtımından kastı buz çözücü gibi birşey mi?
    bu özellik için direksiyonda vb herhangi bir düğme var mıdır?
    foto ekleyebilirmisiniz ?

ayrıca bose ses sistemi ile gelen ekran farklımıdır?
    farklari nelerdir?

Simdiden tesekkurler.
    Konuyu açtıktan sonra hatalı sorular ve bilgiler yazdığımı farkettim ancak konuyu düzenleyemedim. (Bununla alakalıda desteğinizi rica ediyorum. Neden düzenleme yapamıyorum?

Ön cam ısı yalıtımının Anti-Refle isimli kaplama sayesinde ışığın yansıtılarak daha net bi görüntü elde edileceğini öğrendim.
    Elite paketlerde de bu durumu güneşli havalarda ön camın normal camlara göre daha farklı bir renk aldığını görerek, teyit edebiliyormuşuz.

Arkadaşlar asıl sorum şu, Cosmo Paketler sanıyorum Navi900 ile geliyor. Yani tüm cosmolarda navigasyon mevcut 2016,2017 doğru mudur?
    Bose ses sistemi ile gelen Elite paketin Multimedia Sistemi Navi900 değilde başka bir sistem sanıyorum.
    Farkları nelerdir ?

Yorum

Bildiğim kadarı ile cevap vereyim. Bütün cosmolarda navı 900 yok. O ayrıca bir opsiyon. Bose ses sisteminde de sistem değil hoparlörler değişiyor. Çok çok iyi bir ses sistemi olmamakla beraber imkan varsa alınmalı tabi ki.

Yorum

Merhaba, öncelikle yazayım forumda maalesef Edit özelliği yok neden yok ben de bilmiyorum ama Admin'ler yazacaklardır.

Cosmo'larda Bose standart donanımda yoktur ancak Deri koltuk opsiyonu ile birlikte gelir. Ancak bunun yanında başka farklar da var en basiti araç pencerelerini çeviren krom çıta sadece Cosmo'da pencereyi komple çevirir diğerlerinde sadece üstte vardır. Bunun dışında da farklar var ama şu an hatırlayamadım.

Yorum

İşleniyor...
        X