Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yolda kaldım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Geçmiş olsun....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ReasonRulaz View Post
      Geçmiş olsun, iftara giderken talihsizlik olmuş. İnşallah en düşük masrafla atlatırsınız. Aracınızın model ve km durumu neydi acaba
      teşekkürler , araç 2009 cosmo 143 binde hocam.

Yorum

Geçmiş olsun, inşallah minimum masrafla işin içinden çıkarsınız
        2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Teşekkürler Mehmet bey, hayırlısı bakalım . minimum 5 lik oluruz gibi usta paso arıyor şimdide manifold da değişecek diyor sızıntı felan .

Yorum

Çok geçmiş olsun. İnşallah sizi en az yoran şekilde atlatırsınız.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Yolda kalmak gibi zor bir durum olamaz... Helede aile var iken. Tekrar yaşamazsınız inşallah. Hepimiz için tabi.
              Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: arel2434 View Post
                Yolda kalmak gibi zor bir durum olamaz... Helede aile var iken. Tekrar yaşamazsınız inşallah. Hepimiz için tabi.
                İyi dilekleriniz için herkese teşekkürler. Aynen aile ile yolda kalmak tam bir işkenceye dönüşüyor. Çocuk ağlıyor , hanım sana bakıyor senin moralin bozuk zaten. Allah kimseyi yolda bırakmasın.

Yorum

Gecmis olsun malesef 2.0cdti lerin yag pompasindan kaynakli sorun olduysa motor yatak sarmis olabilir ve 10 bin tlyi gecer insallah daha basit birseydir
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Geçmiş olsun. İnşallah çok bir masraf çıkmaz.

Yorum

manifoldun içinde bir parça kırılmış heryeri dağıtmış . manifold yağ değişimi vs işçilik 1200 tl yazmışlar toplam 5000 tl ile dün aldım aracı. direksiyon hortumundan yağ damlıyor dedim. kelepçeleri düzelltik oldu dedi. elledim baktım yine sızıyor dedim nasıl oldu. yağ kalıntılarıdır dedi . sabah kalktım damlamış hep otoparkta . 5000 tl yi almayı biliyor ramazan ramazan . Neyse attım resimleri hortum sipariş etsin .

Yorum

Çok geçmiş olsun tekrar

Yorum

Çok geçmiş olsun.
                          Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Teşekkürler arkadaşlar . Tekerimize taş değmesin arabasızlık zor iş. Minibüs metro vs. bebek arabası ile çok zor gerçekten.

Yorum

İşleniyor...
                            X