Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yolda kaldım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yolda kaldım

Merhaba arkadaşlar, hayırlı bol kazançlı haftalar öncelikle.

Cumartesi günü , kayınvalideye iftara giderken köy yolunda sollama yaparken kaçıncı vites hatırlamıyorum ama devir saati 4000 civarı araç silkelemeye geçti hemen sağa doğru çekip durdum. Aracın servisini yaptırın gibi bişey yazıyordu. Kapattım tekrar açtım tekliyor gibiydi. obd cihazını taktım p2282 diye bir kod vardı anlayan arkadaşlar olabilir. Bekledim ama hala geçmeyince sigortanın çekicisini arayıp servise çektirdim . Bugun pazarttesi bakacaklar. Sizce sorun ne olabilir ?

geçmiş olsun , sanırım intercooler hortumu yırtılmış. Hava kaçırıyodur , düzlükte gazlarken alttan dinleyin hava kaçtığını fark edebilirsiniz.

Yorum

edit* intercoooler ın kendisi de delinmiş olabilir , dediğim gibi rölantide gaz verin panjurun altında ki ızgaradan hissedebilirsiniz hava kaçağı varsa

Yorum

valla cumartesi direk , servise çektirdim. İçeride de tanıdık vardı arabayı aldı içeri . bugun bakacak . dediğiniz gibi olursa ne kadar bir ücret çıkar.

Yorum

fiyat olarak bir bilgim yok maalesef , umarım basit birşeydir.

Yorum

şimdi usta arada, silindirden büyük ihtimal vurmuyor gibi bişey söyledi. Söküp bakacaklar.

Yorum

@Murat
              2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

silindirlerden 1.silindirde kompresör olmadığını , motorun içinde sıkıntı olduğunu belirtti usta.
                şimdi motoru açıyorlar , siboplarda sıkıntı çıkarsa en fazla 5000 tl gibi bir rakam. eğer pistonlarda sıkıntı çıkarsa 8000 leri bulabilir dedi

Yorum

Yorum

bende izledim onu ustaya söyledim , onlarla ilgili değil dedi. Keşke onlarla ilgili olsaydı be hocam moral bozuldu .

Yorum

geçmiş olsun, umarım en az masrafla atlatırsın.
                      insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
                      honda accord 2.4 Executive...

Yorum

Teşekkürler hocam umarım en az masrafla atlatırım.

Yorum

Çok geçmiş olsun, umarım en hafif şekilde atlatırsınız. Motor 2.0 cdti mı?

Yorum

evet hocam 2.0 cdti 160 lık

Yorum

Geçmiş olsun, iftara giderken talihsizlik olmuş. İnşallah en düşük masrafla atlatırsınız. Aracınızın model ve km durumu neydi acaba

Yorum

İşleniyor...
                              X