Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Direksiyon Hortumu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Direksiyon Hortumu

Merhaba , hayırlı haftalar öncelikle.

2.0 cdti dizel aracımın , yağ damlattığını fark ettim. Yoğun iş nedeniyle bakamıyordum , dün hazır pazarken inceledim ve direksiyon yağ hortumundan damlattığını fark ettim. Yağ kabını açtığımda çok az kalmıştı. Ekleme yaptım şimdi de . Sorunu tamamen ortadan kaldırmak istiyorum. Hafta içi yoğunlukta servise gitme şansım yok. Hortumu kendim alıp takabilirim. Nette baktığımda , krom kısmı ile birlikte satılıyor . Bana sadece hortum kısmı lazım. Sorun ise uzun yıllara bağlı olarak kelepçe yırtmış artık hortumu oradan kaçırıyor. Yardımcı olacak hocalarıma şimdiden teşekkür ederim.

Sanayide hortumcular var genellikle. Çıkan hortumu alıp ona uygun bir şey gidip bulabilirsiniz.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Önceki senelerde Suzuki hayabusamda devirdaim hortumunda benzer sorun yaşamıştım. Suzukinin bana verdiği fiyat 170Euro civarındaydı. Sanayide hidrolikçide 450 sıcaklık 40 bar basınca dayanıklı rekorlarıyla hortum yaptırdım. Bana maliyeti 10euro civarına ancak gelmiştir. Ratip'inde dediği gibi elinizden geliyorsa hortumu çıkarıp bir hidrolik malzeme satan dükkanda elinizdeki numuneye göre yaptırabilirsiniz.

Yorum

Teşekkürler arkadaşlar. Akşam sökeyim de babama vereyim arayıp bulsun sanayide.

Yorum

İşleniyor...
        X