Aracımda birkaç yerde taş izleri var. Rötuş yaptırmak istiyorum. Araç rengi Olimpik Beyaz olarak geçiyor ama herhangi bir yerde renk kodunu bulamadım. Renk kodunu nasıl bulurum? KAYSERİ'de bu işi iyi yapacak biri lazım. Yardımcı olabileceklere minnettar olurum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Taş izi lekeleri
Collapse
X
-
Siyah ve aracına çok düşkün biri olarak bu taş izlerinden ondan bundan şundan bıktım. 1-2 sene içinde aracımı kaplatacağım. Şiddetli rüzgar esse Siyah aracın boyasına savurduğu toz taş iz yapıyor. Siyah araç hoş görünsede göze gelen onlarca taş izi ıvır zıvır can sıkıyor en iyisi kaplatmak. bu konuda kararlıyım1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View PostSiyah ve aracına çok düşkün biri olarak bu taş izlerinden ondan bundan şundan bıktım. 1-2 sene içinde aracımı kaplatacağım. Şiddetli rüzgar esse Siyah aracın boyasına savurduğu toz taş iz yapıyor. Siyah araç hoş görünsede göze gelen onlarca taş izi ıvır zıvır can sıkıyor en iyisi kaplatmak. bu konuda kararlıyım- Insignia 1.6 T 170Hp Cosmo+Still Paket
- Antara 2.0 CDTI 150Hp Cosmo
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Horizon star View Postİnsignialarda şöför kapısında bulunan lastik basınç
değerlerinin yanında bir etek daha vardır şaşi no vss vss yazar Onun en sol altında bulabilirsiniz.
1-XXXX
2-XXXX
Y474 ( bu kod boya kodudur)
Yorum
-
Dün Kayseri'deki Opel Yetkili Servisini aradım ve boya kodunu öğrenmek istediğimi, rutuş yaptıracağımı söyledim. Telefonda görüştüğüm Recai bey, "Buraya gelirseniz biz yardımcı olalım" dedi ve bugün servise gittim. Başka bir sorunum olup olmadığını soran ve aracımı servise alarak rutuş yaptıran Recai beye çok teşekkür ederim.
Yorum
Yorum