Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Direksiyon sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Direksiyon sorunu

Arkadaşlar selamlar,
    İnsignia kullanıcısıyım aracım 2016 model dizel otomatik
    Aracımın direksiyonunda sağa sola düşük hızlarda dönüşlerde azda olsa takılma hissediyorum direksiyon mafsalı değişti sorun devam ediyor neden olabilir, daha önce aynı sorunu yaşayan ve çözüme ulaşan arkadaşlar varmıdır yardımlarınızı bekliyorum saygılar

takılmadan kasıt elde hissedilen küçük bir tıklama hissi mi? bazen korna butonu opel logolu airbag kapağının boşluğuda o hissi verebiliyor.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Evet ses anlamında tıklama sesi yok ama sürtme takılma hissi var 2 ay önce direksiyonu deri kaplattım onunla alakası olabilirmi bilmiyorum dediğiniz gibi o kapaktaki boşluk o hissimi veriyor.

Yorum

daha önce buna benzer bir sorun Astra j aracımda yaşamıştım direksiyon kutusu komple garantiden değişmiş sorun ortadan kalkmıştı dediğiniz gibi sağa ve sola dönüşlerde sanki bi bölge yağsız kalmış yada bi bölgede sıkıştırma varmış gibi takılır az daha fazladan güç verince normale dönerdi.

Yorum

Allah kimsenin başına vermesin denecek arızalardan biri maalesef direksiyon kutusu komple değişim. Çok çok pahalı.. inşallah değildir..
          @Murat
          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Arkadaşlar yorumlarınız ve cevaplarınız için teşekkür ederim servisinde dediği direksiyon kutusu değişimi kullandıkça bişey farkettim bu soruna ilk cevap yazan arkadaşında dediği gibi direksiyonun ortasındaki aırbag kapağında sallantı ve boşluk var onun vermiş olduğu his sanki direksiyon simidine vuruyormuş gibi aırbag kapağına çözüm bulabilirsem çözülücek gibi, herkese iyi bayramlar diliyorum.

Yorum

İşleniyor...
            X