Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia sport tourer 1.6t 2009 2010 aRaci olanlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia sport tourer 1.6t 2009 2010 aRaci olanlar

İnsignia sport tourer 1.6t 2009 2010 aRaci olan arkadaşlar bir ricam var. aracın bagajında bulman ve şoförün caprazinda olan kapanıp açılan bölmede bir modül var. Lütfen onun bir resmini atarmisiniz. Bagajı otomatik açıp kapatan motor modulu. Sökmek takmalik birsey yok. Zaten açılıp kapanan bir yer. rica ediyorum. En azindan doğru parçayı almış olacağim. Benim.aracın üstündeki malesef silik yazılar ve okunmuyor. Teşekkürler şimdiden.

akşam bakarım gidince eklerim istediğiniz fotoyu.

Yorum

Bu arada o parça gün yüzü görmeyen su değmeyen bir parça , üzerindeki yazılar nasıl silik olabilir entresan. Daha önce işlem görmüş olabilir mi?

Yorum

İşin garip yani icine zamanında baya suda girmiş. Belki orginal de değildir. Aliexpresten istedim sabah. 638 tl. Burda 3000 +işçilik istediler. İşçilik te 2 soket takılması 500 tl mi neydi. Servis bakmış parça numarasini kontrol bakım faturasına yazmıştı. O numaradan baktım birebir aynı olan ürün çıktı bende aldım. Bakalım artık.

Üstad, ayrıca ön kapıdaki arka bagaj acma dugmesi nin adını veya kodunu bir türlü bulamadım. Onun içinde 425 +işçilik istedi odak. Şayet adı veyà bulunduğu bir site veya kodu. Varsa çok sevinirim.

Yorum

Parca numarasi 13278364.

2011 Sport Tourer 2.0 CDTI Cosmo

Yorum

Emre bey çok teşekkür ederim. Sağolun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Empati View Post
              İşin garip yani icine zamanında baya suda girmiş. Belki orginal de değildir. Aliexpresten istedim sabah. 638 tl. Burda 3000 +işçilik istediler. İşçilik te 2 soket takılması 500 tl mi neydi. Servis bakmış parça numarasini kontrol bakım faturasına yazmıştı. O numaradan baktım birebir aynı olan ürün çıktı bende aldım. Bakalım artık.

Üstad, ayrıca ön kapıdaki arka bagaj acma dugmesi nin adını veya kodunu bir türlü bulamadım. Onun içinde 425 +işçilik istedi odak. Şayet adı veyà bulunduğu bir site veya kodu. Varsa çok sevinirim.

Yanlış anlamadım umarım. 30 euro luk malzemeye 3.000 tl+ işçilik mi istediler.

Yorum

Evet aynen öyle.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: seloselo View Post
                  akşam bakarım gidince eklerim istediğiniz fotoyu.
                  Foto yükleyemedim dm den mail yada gsm yazarsanız oradan iletebilirim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: seloselo View Post
                    Foto yükleyemedim dm den mail yada gsm yazarsanız oradan iletebilirim
                    tesekkur ederim. buldum. zahmetiniz için tekrar tesekkurler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Empati View Post

tesekkur ederim. buldum. zahmetiniz için tekrar tesekkurler.
                      Rica ederim işinizi çözdüyseniz sevindim

Yorum

Merhaba. Probleminiz ne idi o modül ile ilgili? Açılıp kapanmada mı bir sorun var?

Yorum

Modulun bozuk olduğunu servis dile getirmişti. O modül liftgate cadillac ve opel lerde kullanilmis. Görevi suymus, bir şekilde anahtar, kapı kolu, ve sürücü yanındaki kapıdan acma butonu nun sinyal merkezi imiş. Benimkini şu kaçmıştır. Baya zarar görmüştü. Bende cinden 10 gün kadar önce istedim bakalım 10 güne kadar gelir diye düşünüyorum. Ama ne zamanki havalar ısındı bir şekilde daha önce hiç çalışmayan kapı butonuna acma olayı çalıştı. Hatta içerdeki buton dan açmaya başardı. Anahtarlar da qz önce açmaya başladı. Ama.tümünde de 39 40 Cm açılıyor sonra duruyor..kapanma zaten yok. Elle.iterek kapatıyorum. .kapatma butonuna malesef japon yapıştırıcı ile.müdehale edilmis kaya gibi olmuş. Onu bulur değiştirirım belki ondan sonra basarak kapanır. Durum kisaca buydu. Bakalım artık şu modül gelsin bir takım ne olacak birlikte göreceğiz. Ama.en garibi havaların ısınmasıyla bir şekilde ya modül üstündeki nem.filan kurudu yada farklı bir sebeb ten dolayı bir şekilde 3 te 1 oranında açıldı. Tuhaf çok fazla elektroniği olan bir arqc. Açıkçası başta da klidi bu sekilde açılmış olsa dağdaki kopresorlu kaldırma pistonunun değiştir normal Piston takar elle açar kapadım​​​​​​. Hiç ugrasmazdim​​​​​. Bakalım. Artık.

bu arada afl denge sensörü değiştirdim. Eskiden arada bir hata veriyordu şimdi direk vermeye basladi) sanırım. Kalibrasyon yapmak lazımmış en azından o şekilde duydum.

bir konuda navigasyon ile.ilgili çalışıyor sorunsuz. Gincellediler. Birde forum.konularından birinde vardı custom Room bende infinity yükledim gayet iyi oldu . Ne harita silindi nede kayıtlı adreslerim.

Yorum

Arkadaşlar imla ve harf hatalarından dolayı özür dilerim. Telefonda yazınca böyle hilkat garabesi bir yazı oldu. Kusura bakmayın. .Öğrencilerim görse kesin ceza alirdim

Yorum

İşleniyor...
                            X