Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hangi paket

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hangi paket

İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün aranıza katıldım. Aracın ruhsatında INSIGNIA 4 DR COS yazıyor. Bu hangi paket ve bu paket hakkında bilmem gerekenleri yazarsanız sevinirim. Saygılar...

Anladığım kadarıyla Cosmo donanım. İçeriği yılına göre değişiklik gösterebilir.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

2011 model. 2.0 CDTI . Bilmem gerekenler hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum

aracınızın noter satış kağıdında ayrıntı yazıyor olması gerekiyor. Oraya bakın
        2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Aracınız hayırlı olsun fakat aklıma bir soru takıldı , aldığınız aracı bilmeden mi aldınız?

Yorum

aracınızda far yıkama var mı? Farları mercekimi?

Yorum

Fatih abinin FacomX imzasında şöyle yazıyor altta, demek ki sizinki de COSMO...

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
              1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
              Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

yazan arkadaş bir daha uğramamış anlaşılan.
                2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet_5260 View Post
                  yazan arkadaş bir daha uğramamış anlaşılan.
                  Uğradım tabi ama, yardım mahiyetinde olmayan birkaç yorum görünce moralim bozuldu. Biri yazmış ki "modelini bilmeden mi aldın". Cosmo diye sldım tabii ama ruhsatta araç tipi olarak öyle yazdığı için ve burayı bilgi paylaşım yeri olarak bildiğim için bir sorayım dedim. Yardımcı olacak şekilde cevap veren diğer arkadaşlara teşekkür ederim.

Yorum

Insignia'da birsürü paket birsürü opsiyon donanım var, sizin aracınızı görmeden kimse birşey diyemez. 4DR COS - 4 kapı Cosmo demek, ruhsata her noter farklı birşey yazar bu arabanın donanımını yada özelliğini göstermez, limusine yazan bile var o kadar saçma bir sistem yani.

Sor-Cevaplasınlar şeklinde bizim birşeyler dememizden önce sizin forumu inceleyip arabayı tanımanız daha doğru olacaktır çünkü arabanızı tanımadan her bildiğimizi anlatsak günler yetmez. burası da arabanın kitapçığı gibi aradığınız her bilgi var, 10 yıllık birikime sahibiz
                    InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                    X