Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Open insignia xenon ampul hakkinda

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post

Valla cosmo'da viraj için h11 aldım. Ama edition elegance olarak üzgünüm bilgim yok.
    Araştırdım abim. Bizimkiler HIR2 9012....
    Bende Photon HIR2 9012 Acorn 5000 Lumen Mini 3Plus LED Xenon sipariş ettim.
    Yarın inşallah gelir takarım. Sonucu paylaşırım

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BirFani View Post

Araştırdım abim. Bizimkiler HIR2 9012....
      Bende Photon HIR2 9012 Acorn 5000 Lumen Mini 3Plus LED Xenon sipariş ettim.
      Yarın inşallah gelir takarım. Sonucu paylaşırım
      Hayırlı olsun kardeşim

Yorum

Sonuçları paylaşmayı unutmayın arkadaşlar
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine View Post
          Sonuçları paylaşmayı unutmayın arkadaşlar
          Ürünler geldi taktım sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
          Photon HIR2 9012 Acorn 5000 Lumen Mini 3Plus LED Xenon sipariş etmiştim bağımsız canbus ile gelecekti.
          Ancak satıcı 3 plus yerine 4 plus yollamış ki 4 pluslarda canbus aparatına gerekyok. Kendinden Canbus lu.

Led xenon ları taktıktan sonra nasıl halojenlere bu kadar tahammül etmişim diye kendime kızdım.
          T10 Ph7017 led hediye geldi onları da plakaya taktım. Çok güzel beyaz ışık veriyor.
          İç kısmı tamamen Buz mavi led taktım. Hiç biri arıza vermedi.
          Ayak torpido kısmına beyaz led taktım. onlarda müthiş iş çıkardı.
          Bagaj kapağındaki çıkıntı kısma kırmızı led taktım. Bumerang daha uzun ve keskin oldu. Gece daha hoş bir görseli var.
          Sis farları için de modelini tespit edeyim onları da değişeceğim.

Geri vites için ise yeni sipariş PHOTON PH7018 BEYAZ 15 SMD LEDLİ DİPSİZ W16W LED sanırım salı günü elimde olur. Onlar da can bus lu arıza vermez diye umuyorum.
          Ayrıca bu gün jantları mat siyaha boyadım. Araca ayrı bir hava kattı. ( En azından bana göre..)

Gece çekim resimlerini bir ara koyarım.

333.jpg
          Ekli Dosyalar

Yorum

Ön Uzun / kısa Photon HIR2 Led xenon
            Plaka Photon T10 Led
            Bagaj kapağındaki uzantılara kırmızı led.
            Geri Vites Photon T15 W16W beyaz led
            Sis farlar Photon H10 Beyaz halojen. ( Bilinçli seçtim. Beyaz ışıklara uyumlu olması yeterli)
            Olası durumlarda karşıdan gelenlere eziyet etmesin.
            Gece çekim çok net olmadı ama ışıklandırma gayet güzel oldu.

i2.jpg i1.jpg i3.jpg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BirFani View Post
              Ön Uzun / kısa Photon HIR2 Led xenon
              Plaka Photon T10 Led
              Bagaj kapağındaki uzantılara kırmızı led.
              Geri Vites Photon T15 W16W beyaz led
              Sis farlar Photon H10 Beyaz halojen. ( Bilinçli seçtim. Beyaz ışıklara uyumlu olması yeterli)
              Olası durumlarda karşıdan gelenlere eziyet etmesin.
              Gece çekim çok net olmadı ama ışıklandırma gayet güzel oldu.

i2.jpg i1.jpg i3.jpg
              Güle güle kullanın öncelikle görünüm hoş olmuş.
              Bende de edition elegance var, bende farlar için led xenon almayı düşüyordum ancak kullanan birinden tavsiye almak iyi olacak gibi.
              Şu an üzerinde orijinal ampülleri var yani halojen falan değil bildiğimiz sarı yanan ampüllerden. Yol gösterişi gayet iyi orijinallerin. acaba led zenonda yolu görme nasıl, halojenler gibi gözü yoruyor mu? Uzunlar şimşek etkisi yaratıyor mu?
              (Bence led xenon için yeni bir konu açmak gerekli)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mrtdincer View Post

Güle güle kullanın öncelikle görünüm hoş olmuş.
                Bende de edition elegance var, bende farlar için led xenon almayı düşüyordum ancak kullanan birinden tavsiye almak iyi olacak gibi.
                Şu an üzerinde orijinal ampülleri var yani halojen falan değil bildiğimiz sarı yanan ampüllerden. Yol gösterişi gayet iyi orijinallerin. acaba led zenonda yolu görme nasıl, halojenler gibi gözü yoruyor mu? Uzunlar şimşek etkisi yaratıyor mu?
                (Bence led xenon için yeni bir konu açmak gerekli)
                Yeni bir konu açtım bu arada altına yazarsanız arayan arkadaşların daha kolay bilgiye ulaşmasını sağlayabiliriz

Merhabalar; AFL Xenon olmayan araçlar için Led xenon kullanmak ne kadar mantıklıdır? Işınma problemi var mı? Yol gösterimi nasıl? Uzun süre

Yorum

Herkese selamlar. Ben de aracimin xenon ampullerini Philips vision 4600K ile degistirdim. Aydinlatma oldukca iyi. Ancak ampulleri degistirdikten sonra mi oldu yoksa daha once de mi oyleydi bilmiyorum ama soyle bir durum farkettim ki aydinlatma kesilme cizgisi ters, Cizgi ters Z seklinde. Soldan akan trafige gore ayarli gibi. Acaba yanlislikla bisey mi degistirdim yada ampulleri takarken bisey mi yaptim bilmiyorum ama bu durumu nasil duzeltebilirim . ___/--------____/ --------bu sekilde olmasi gerekir iken, --------\_____------\_____ gibi.
                  2011 Sport Tourer 2.0 CDTI Cosmo

Yorum

Bu arada arac ilk acilisti ekte isaretledigim kisim 4 sn yanip sonuyor. AFL.JPG

Yorum

Sanirim yurtdisi seyahat modunu aktif ederek farlari simetrik konuma getirmisim. Ilk acilistaki yanip sonen AFL lambasi bu anlama geliyormus. Asimetrik olmasi icin o uyari isigin hic yanmamasi gerekiyormus, tum opel kullanma kilavuzlarini inceledim. En iyi corsa nin kilavuzunda acikliyor.

Yorum

İlginç bir bilgi. Teşekkürler.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

4500 km Anadolu gezisi sonrası bu ampüllerin uzun farları hiç iyi değil.
                          Acaba yanlış mı taktım bilmiyorum ama uzunları yaktığımda yol kenarlarındaki işaret tabelaları ve yansıtıcı bantların parlaması dışında pek etkili bir aydınlatma yapmıyor.
                          Kısa farlar eski halojenden iyi gösteriyor. Belki de halojenler eskidiği için olabilir.
                          Bir müddet böyle devam edeceğim. Muhtemelen beyaz halojen alıp bir de onları denerim bir ara.
                          Sonuç olarak uzun yolda pek tatmin etmedi.

Yorum

İşleniyor...
                          X