Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Open insignia xenon ampul hakkinda

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Open insignia xenon ampul hakkinda

Herkese Merhaba ,

Öncelikle herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerime kutlarım.

Sizlerden tavsiye alacağım.

Xenonlarımdan ( AFL Xenon ) birtanesi akşam sönük yanmaya başladı.Yolda giderken viraj alırken farkettim.Yere yansıyan pembe/sarı karışımı bir tonlama vardı.
    Servisimi aradım xenon far ampulunun değişmesi gerekiyor dedi.
    Sordum,DS1 Xenon Ampul olacakmış ve Osram yada Philips tavsiye etti.

Bize gelişleri 300-325 civarı dedi internetten de baktım ortalama Osram ds1 xenon far ampulune ortalama 430/480 arası adet fiyatı tabi

Fikriniz nedir bu konuda
    Yada tavsiye edeceğiniz başka bir DS1 Xenon FAR Ampulu var mıdır ??
    Osram'ında iyi olduğunu düşünüyorum bu arada

philips ve osramın piyasada sahtesi çok, o paraları gözden çıkartmışsanız yetkili servisten orjinal ürün almanızda fayda var. bana kalırsa çiftini 80 100 liraya aliexpresten getirtin derim, eski aracımda kullanıyodum bi eksikliklerini hissetmedim. beğenmezseniz de en fazla 100 liranızla 20 gününüz gitmiş olur. bir de renk tonu aynı olsun diye çiftini birden değiştirmekte fayda var, bu durum 1000 liraya yakın para vermek demek.
    OPC Line Sport

Yorum

birde ampül modeli D1S'tir. DS1 değil aratırsanız çıkmayabilir ondan belirtmek istedim
      OPC Line Sport

Yorum

Diğer Tuning ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer Tuning çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.

aldım kullanıyorum,Fiyat uygun tavsiye ederim.
        Photon D1s Xenon Yedek Ampül 2 Adet Seçenekli (4300k,6000k,8000k) 289,90 TL ve ücretsiz kargo ile n11.com'da! Diğer fiyatı Aksesuar & Tuning kategorisinde.

Yorum

Servisin 300 TL dediği %10000 yan sanayidir. Orijinal ampul yıllar önce tanesi 700-800 TL idi.
          Yan sanayi orjinalin rengini vermez ve ömrü de okadar uzun olmaz ama işinizi görür, bende photon öneririm. Osram deneyimlemedim bir şey diyemeyeceğim.
          Aracın üzerinden çıkan orjinaller Philips'di sanırım.
          Photon satan işletmelerden yada Esenyurt Bahçeşehir tarafından yanlış hatırlamıyorsam mobilyacılar sitesi vardı, orada genel merkezleri var oradan hizmet alabilirsiniz.
          InsigniaTEAM

Yorum

1 yıldır sorunsuz photon kullanmaktayım.verdiğim linkteki fiyat 2 adet içindir.

Yorum

Hatta almışken 6000 K alın gündüz ledleri ile gayet güzel oluyor. Orjinaller 4300 o yüzden beyaz gibi görünse de hafif sarımsı.
              Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Cevap veren herkese ayrı ayrı teşekküre derim.
                Devamlı gittiğim Servisten hallettim fakat nasıl !!

Original olan OSRAM bu arada
                ben adet sipariş vermiştim ton farkı çıkma ihtimaline karşın.
                Neyse,
                ilk patlak olan ampulu yenisi ile değiştirdik tabi ton farkı belirgin çıktı.
                Sonra diğer yeni ampulun ikincisini takınca ton aynı olur diye düşüncesiyle taktık fakat yine fark çıktı.

Servis sağlam olan yerin merceğinde hafif buğulanma olduğundan dolayı fark çıkabilir dedi,tamam hadi anladım bunu
                FAKAT,
                Patlamadan önce her ikiside farklı tonda yanıyordu bunu izah ettim biraz şaşırdılar ama bundan çok eminim yani adım kadar.

Neyse,Sonra diğer tarafa yine osram'ın farklı bir ampulu takıldı ton biraz kayboldu birde açık kaldıkça ton torumaya başladı fakat şuan halen bir fark var
                Tabi bu çok belli olmuyor çok çok dikkatli bakınca yakında anlaşılıyor ama uzaktan aynı gibi.

Şimdi ne yapmayalım sizce

Birde mercek temizlemesi yaparak mı ton farkını yakalamaya çalışayım
                Siz ne düşünüyorsunuz

Yorum

DÜZELTME

Cevap veren herkese ayrı ayrı teşekküre derim.
                  Devamlı gittiğim Servisten hallettim fakat nasıl !!

Original olan OSRAM bu arada
                  ben adet sipariş vermiştim ton farkı çıkma ihtimaline karşın.
                  Neyse,
                  ilk patlak olan ampulu yenisi ile değiştirdik tabi ton farkı belirgin çıktı.
                  Sonra diğer yeni ampulun ikincisini takınca ton aynı olur diye düşüncesiyle taktık fakat yine fark çıktı.

Servis sağlam olan yerin merceğinde hafif buğulanma olduğundan dolayı fark çıkabilir dedi,tamam hadi anladım bunu
                  FAKAT,
                  Patlamadan önce her ikiside farklı tonda yanıyordu bunu izah ettim biraz şaşırdılar ama bundan çok eminim yani adım kadar.

Neyse,Sonra diğer tarafa yine osram'ın farklı bir ampulu takıldı ton biraz kayboldu birde açık kaldıkça ton oturmaya başladı fakat şuan halen bir fark var
                  Tabi bu çok belli olmuyor çok çok dikkatli bakınca yakında anlaşılıyor ama uzaktan aynı gibi.

Şimdi ne yapmayalım sizce

Birde mercek temizlemesi yaparak mı ton farkını yakalamaya çalışayım
                  Siz ne düşünüyorsunuz

Yorum

ampullerin yerini değiştirin, ton farkı da yer değiştirirse ampüller farklıdır hocam, ton farkı gene aynı farlarda aynı şekilde oluşursa çok takılmayın merceklerle falan oynamaya değmez bence
                    OPC Line Sport

Yorum

arkadaşlar çözdük olayı.
                      sağ taraftaki farda hafifi buğulanma vardı ve bundan kaynaklı ton farkı olabilir demişti servis.
                      fakat ampul patlamadan önce ton farkı yaşamadım bundan eminim yani.

Gel gelelim neticeye...
                      sipariş etmiş olduğum Osram D1S 2 adet yeni olacak şekilde takıldı fakat sağ tarafta hafif ton farkı çıktı beyaz ton ve çok çok açık buz mavisi tonunda yanıyorlardı.
                      Açık kaldıkça xenonlar yeni ampullerdeki ton oturmaya başladı fakat aklıma basit bir çözüm geldi sonra.

Bir tarafa farklı bir osram ds1 taktık ve sonra çıkan sonuç bizi güldürse de aynı tonları yakalamış olduk.
                      Şuan çok çok az bir ton farkı var o da yakında belli oluyor fakat uzaktan aynı diyebilirim.

Bu arada tekrardan herkese teşekkür ediyorum.
                      Başka bir konu başlığında görüşmek üzere.( hatta şimdi jant temizleme/boyama konusunda yardım isteyeceğim istanbul içi )

Görüşmek Üzere

Yorum

2014 Edition Elegance için Led Xenon far takmak istiyorum. Bu konuda tavsiyeniz nedir?
                        Hangi marka model takmalıyım.
                        Bu model araçlara Led xenon sorun çıkarır mı ?
                        Youtebe de Led Xenon takanları gördüm.
                        Kimisi Canbus ile takmış, Kimi gerek yok diyor.
                        Bilgi ve tavsiye verirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BirFani View Post
                          2014 Edition Elegance için Led Xenon far takmak istiyorum. Bu konuda tavsiyeniz nedir?
                          Hangi marka model takmalıyım.
                          Bu model araçlara Led xenon sorun çıkarır mı ?
                          Youtebe de Led Xenon takanları gördüm.
                          Kimisi Canbus ile takmış, Kimi gerek yok diyor.
                          Bilgi ve tavsiye verirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler
                          Ben virajlara Niken taktım,çok memnunum.Fan sesi falan yok.Aydınlatma mükemmel.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post

Ben virajlara Niken taktım,çok memnunum.Fan sesi falan yok.Aydınlatma mükemmel.
                            yakar_35 hocam ben uzun ve kısa olanları değiştirmek istiyorum.
                            Nikenin hangi modeli bizim araçlara uyuyor. ? Biraz aydınlatırdanız sevinirim.
                            Yorumlardan birşey anlamaya çalıştım. Satıcının biri HIR2 için H4 diyor, diğeri 9005 diyor. kafam karıştı.
                            Sanırım bizim ampüller 9012 HIR2 diye geçiyor. Hem uzun hem kısa tek ampül.
                            Benim araçta viraj yok. Göz ne kadar gördüyse

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BirFani View Post

yakar_35 hocam ben uzun ve kısa olanları değiştirmek istiyorum.
                              Nikenin hangi modeli bizim araçlara uyuyor. ? Biraz aydınlatırdanız sevinirim.
                              Yorumlardan birşey anlamaya çalıştım. Satıcının biri HIR2 için H4 diyor, diğeri 9005 diyor. kafam karıştı.
                              Sanırım bizim ampüller 9012 HIR2 diye geçiyor. Hem uzun hem kısa tek ampül.
                              Benim araçta viraj yok. Göz ne kadar gördüyse
                              Valla cosmo'da viraj için h11 aldım. Ama edition elegance olarak üzgünüm bilgim yok.

Yorum

İşleniyor...
                              X