Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia GrandSport arka sinyal ampulü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia GrandSport arka sinyal ampulü

Merhaba 2017 model GS modeliyle aranızdayım. Önceki araçlarımda hep sinyalleri ledle değiştirmişimdir. İki aracımda da arka sinyaller PY21w yani çapraz tırnaklı duydu. iki tip var PY21w veya P21w Kitapçığında veya internette ufak bir aramayla bulabilirdiniz ama İnsignia B kasanın arka sinyal ampülünün tipini ne kitapçığında nede internette bulabildim. Daha önce patladığı için değiştiren veya led ampül takan ampülün tipini bilen var mı aramızda ?

Duymadım şahsen, henüz erken sanırım

Yeni Grand Sport sahiplerini buraya toplayalım, bakalım kaç kişi var geniş zamanda görelim :) Siz arabalarınızı yazın, ben fırsat buldukça listeye eklerim. 1- NEŞTER Insignia GS 1.6 CDTI Excellence 2017 Sunroof, AGR koltuk, Kış paketi, Navigasyon paketi, 20" jantlar, Premium

tanışma bölümünde de sizi tanırsak seviniriz
    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sabo View Post
      Merhaba 2017 model GS modeliyle aranızdayım. Önceki araçlarımda hep sinyalleri ledle değiştirmişimdir. İki aracımda da arka sinyaller PY21w yani çapraz tırnaklı duydu. iki tip var PY21w veya P21w Kitapçığında veya internette ufak bir aramayla bulabilirdiniz ama İnsignia B kasanın arka sinyal ampülünün tipini ne kitapçığında nede internette bulabildim. Daha önce patladığı için değiştiren veya led ampül takan ampülün tipini bilen var mı aramızda ?
      Değiştirme işlemini yaparsanız, foto - video ile paylaşabilirseniz sevinirim.

Yorum

P21W aldım yani 180 derece açılı pinli. Söktüm farı değişim için PY21w çıktı içinden 150 derece açılı. Yeni led ampül sipariş verdim.

Yorum

İşleniyor...
        X