Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lastik Tavsiyesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Lastik Tavsiyesi

Merhaba Arkadaşlar,
    Aracıma yeni yazlık lastik aldım ve tecrübelerimi paylaşmak istedim. Lastik ebatım 225/55/17. Bir arkadaşımın tavsiyesi ve olumlu bazı yorumlar üzerine yurt dışında çok bilinen ve tutulan ama Türkiyede pazarı zayıf olan bir markayı bazı tereddütlerle birlikte aldım. Marka Cooper. Lastik değerleri bir çok bilinen markadan daha iyi. A sınıfı ıslak zeminde frenleme ve C sınıfı yakıt tüketimi vaadediyor. Lastik sesi 69 db ve piyasada 800 TL leri aşan lastiklerin bazılarında bu değerler yok ne yazıkki.Yaklaşık 1200 km uzun yol tecrübemde ıslak zeminde gerçekten çok iyi olduğunu, yoltutuşunda çok başarılı olduğunu ve çok sessiz bir lastik olduğunu söyleyebilirim. Uzun kullanım sonucu ne olacak tecrübelerimi paylaşacağım.

Yeni lastikleriniz hayırlı olsun. Güvenli yolculuklar dilerim.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Bende toyoyu inlemeye aldım, Çok çok eski zamanlarda Civic Sİ da kullanmıstım.Fiyatı uygun.

Yorum

Hayırlı olsun, bende yakın zamanda lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum.
        2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

selamlar bende 4 ay önce değiştirdim lastiklerimi üstünde continantal conti sport 5 vardı fabrika çıkışı 245/35/20 yenisi için yine continantal sordum fakat fiyatları cok yüksekti bende hankook aldım ve memnunun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serhatart View Post
            selamlar bende 4 ay önce değiştirdim lastiklerimi üstünde continantal conti sport 5 vardı fabrika çıkışı 245/35/20 yenisi için yine continantal sordum fakat fiyatları cok yüksekti bende hankook aldım ve memnunun
            Continental den uzaklaşmanız iyi olmuş.Ben geçen sene premium contact 6 aldım.Aldığım günden beri arabaya binesim gelmiyor dangır dungur bir lastik çok sesli ve çok sert bence uzak durulması gerekiyor.Markaya aldanmayın.

Yorum

Aracımda (vw) fabrikanın taktığı hankook var, yol tutuş ve fren performansı zayıf, yol sesi konusunda iyi. Uygun fiyatlı lastikler arasında da kumho ve falken (ithal olanlar iyiydi şimdi yerli oldu, durum nedir araştırmak lazım) memnun kaldım.
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Benimkiler de 45 bin km,ye geldi...245 40 r19...Fiyatlara baktım...Bakmaz olaydım....

Yorum

Şahsi düşüncem ucuz lastikler yeniyken ne kadar iyi performans versede çok kısa sürede bu iyi performanslarından ödün vermeye başlıyorlar. İyi lastik bir kere lazım olur ondada yerinde takılı olmazsa sonu iyi olmaz.
                  34HZD10

Yorum

Ben de fiyat/performans lastiği olarak Sava'yı beğeniyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon View Post
                      Aracımda (vw) fabrikanın taktığı hankook var, yol tutuş ve fren performansı zayıf, yol sesi konusunda iyi. Uygun fiyatlı lastikler arasında da kumho ve falken (ithal olanlar iyiydi şimdi yerli oldu, durum nedir araştırmak lazım) memnun kaldım.
                      Orjinal yazı sahibi: mozarto View Post
                      Benimkiler de 45 bin km,ye geldi...245 40 r19...Fiyatlara baktım...Bakmaz olaydım....
                      Geçen ay Falken 245/40R19 Azenis FK510 aldim, 750 TL/Ad.
                      FK510'lar "Made in Japan" olarak geliyor. AKO'nun (Abdülkadir Özcan)(Petlas) Çankırı fabrikasında üretilmiyor.
                      Kesinlikle tavsiye ederim. Piyasada kovalayın ve denk getirirseniz kaçırmayın, zor bulunuyor. Kuru-Islak zemin performansı çok başarılı. Oldukça sessiz bir lastik. Lastiği Kocaeli'de bir Dunlop bayisinde denk getirdim. Ankara'ya gidecektim zaten, güzergahı değiştirip Kocaeli üstünden geçip lastikleri taktirdim. Eski bir lastik sektoru yoneticisi olarak kesinlikle benden onay aldi Falken Azenis FK510.

2015 1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo
                      Beyaz / Flexride / Çevre görüş 2 / Opel Eye / Stil Paket (19") / Deri Döşeme / Isıtmalı Koltuklar / BOSE Ses Sistemi / Sunroof / Adaptive Cruise Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ReEmKant View Post

Geçen ay Falken 245/40R19 Azenis FK510 aldim, 750 TL/Ad.
                        FK510'lar "Made in Japan" olarak geliyor. AKO'nun (Abdülkadir Özcan)(Petlas) Çankırı fabrikasında üretilmiyor.
                        Kesinlikle tavsiye ederim. Piyasada kovalayın ve denk getirirseniz kaçırmayın, zor bulunuyor. Kuru-Islak zemin performansı çok başarılı. Oldukça sessiz bir lastik. Lastiği Kocaeli'de bir Dunlop bayisinde denk getirdim. Ankara'ya gidecektim zaten, güzergahı değiştirip Kocaeli üstünden geçip lastikleri taktirdim. Eski bir lastik sektoru yoneticisi olarak kesinlikle benden onay aldi Falken Azenis FK510.
                        Bilgilendirme ve tavsiye için teşekkürler......

Yorum

2011 model aracımda yerli üretim Falken var, kötü bir yanını görmedim. Ancak kullanıcı olarak lastik hakkında yorum yapmak çok zor; 4-5 senede bir değiştiriyorsunuz; yorumlarınız algılarınız ile sınırlı. Aynı koşullarda ölçümler yaparak kıyaslamak lazım; bunu da son kullanıcının yapması mümkün değil.

Yorum

Benden önceki sahibi Good Year F1 Asymetri takmış. Gayet iyi lastikler. Daha önceki iki aracıma Good Year Effiient Grip ve Continental Premium Contact 5 almıştım. Açıkası Good Year lastiklerin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Hem dayanıklılık hem de yol sesi olarak daha iyi buldum. Insignia'nın da üzerinde 6 aylık Good Year gelince sevindim. Kendin alacaksan fiyatlar biraz yüksek.

Yorum

2011 model 2.0 CDTI otomatik cosmo üzerinde continental 245/45/18 lastik ver. Aynı ölçülerde lastik şart mı? 19 inch olsa sorun çıkar mı?

Yorum

İşleniyor...
                              X