Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Radar engellendi hatası ve koltuk ısıtma sorunu.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Merhabalar. Benzer bir durum benim de başıma geldi ve problemi çok kolay bir şekilde çözdüm bundan sonra diğer arkadaşlara da faydam olması dileği ile paylaşmak istedim. Aradım durduk yere herhangi bir kaza falan olmadan ön radar engeli ve otomatik carpisma hazırlığı devre dışı hatası veriyordu. Aslında araç ilk calistiginda sorun yoktu 5-10 dk sonra hata veriyordu. Doğal olarak adaptif hız kontrolünü de kullanamıyordum. Sorunu söyle hallettim: oto yıkamaya gidip hava tuttum tam sensörün bulunduğu yere . Sağdan ve soldan . Panjurun hemen arkasında bulunan sensörün (radarın) üzerinin tozla kaplanması nedeniyle hata verdiğini fark ettim . Önceleri her çalıştırmamda gelen uyarı şükür artık hiç gelmiyor . İnsallah faydalı bu bilgi bir çok arkadaşımız için faydalı olur. En azından denemekte fayda olacağını düşünüyorum .

Yorum

Hoş geldiniz.

Paylaşım için teşekkürler

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
      X