Arkadaşlar merhaba, insignia 1.6 dizel otomatik 25000 km aracım var. bugün aracı çalıştırıp 110-120 ye hızlanıp sonrasında 70-80 ile hareket halindeyken ön taraftan PISSS sesi gelmesi sonrası aracı durdurup tekerlere ve etrafına baktım. Birşey fark etmeyince tekrar çalıştırıp hareket ettim. Sonrasında motor arıza ışığının yandığını ve yüksek devire çıkmasında farklılık olduğunu görüp aracın durdurdum. Opel asistanı arayıp servise çektirdim. Sorun nerde olabilir sizce? sık görülen bir durum mu başına gelen varmı? Aracım 2 yıl 3 aylık ve uzatılmış garantisi mevcut. Garantiden halledilir mi acaba?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hareket halindeyken pıss ses gelmesi ve motor arıza ışığı
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: atik View PostArkadaşlar merhaba, insignia 1.6 dizel otomatik 25000 km aracım var. bugün aracı çalıştırıp 110-120 ye hızlanıp sonrasında 70-80 ile hareket halindeyken ön taraftan PISSS sesi gelmesi sonrası aracı durdurup tekerlere ve etrafına baktım. Birşey fark etmeyince tekrar çalıştırıp hareket ettim. Sonrasında motor arıza ışığının yandığını ve yüksek devire çıkmasında farklılık olduğunu görüp aracın durdurdum. Opel asistanı arayıp servise çektirdim. Sorun nerde olabilir sizce? sık görülen bir durum mu başına gelen varmı? Aracım 2 yıl 3 aylık ve uzatılmış garantisi mevcut. Garantiden halledilir mi acaba?
Gerçi 2 gün geçmiş sorunu halledebildiniz mi ? Turboda mı çıktı sorun ?
Yorum
Yorum